ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τρικυμία»: Το νέο βιβλίο της δημοσιογράφου Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη

«Τρικυμία»: Το νέο βιβλίο της δημοσιογράφου Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη

Η Ιουστίνη Φραγκούλη-Αργύρη, δημοσιογράφος και συγγραφέας παρουσίασε πρόσφατα στην Αθήνα το τελευταίο της βιβλίο με τίτλο «Τρικυμία».

Ο τίτλος είναι εμπνευσμένος από το ομώνυμο θεατρικό έργο του Γουίλιαμ Σαίξπηρ και αποτελεί φόρο τιμής στον εορτασμό των 400 χρόνων από το θάνατό του.

Ήρωες του έργου είναι η Πολέτ και ο Πέτρος, δύο νέα παιδιά που ερωτεύονται τρελά σε κάποιο ελληνικό νησί. Εκείνη είναι μια Ελληνίδα του Καναδά που έχει έρθει στο νησί για καλοκαιρινές διακοπές. Εκείνος είναι ο αγροτικός γιατρός του νησιού, γόνος εύπορης οικογένειας από την Αθήνα. Θα ερωτευθούν κεραυνοβόλα και θα βιώσουν μια σχέση που μοιάζει μοναδική, μια σχέση που θα περάσει μέσα σε τρικυμίες και νηνεμίες συναισθημάτων...

14639617 359549671051251 6369649571942498716 n

Η Πολέτ εγκαταλείπει για πάντα τον γενέθλιο τόπο, το Μόντρεαλ, και αφήνεται στην αιώνια αγάπη που της υπόσχεται ο Πέτρος. Η σχέση τους συναντά τις αντιστάσεις της οικογένειας του Πέτρου και βουλιάζει στα μανιασμένα κύματα των δικών του κρυφών και ανομολόγητων παθών... Η Πολέτ, βιώνοντας τη δίνη μιας αλληλουχίας τραγικών καταστάσεων και μοιραίων γεγονότων, σχεδόν κυνηγημένη, βρίσκει καταφύγιο στον τόπο που γεννήθηκε, στον Καναδά. Στον αγώνα της να επιβιώσει, τρέχει από πόλη σε πόλη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει μυστικό το παρελθόν της... παλεύοντας με την τρικυμία που στοιχειώνει τη ζωή της!

Η «Τρικυμία» της Ιουστίνης Φραγκούλη-Αργύρη που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ωκεανός, αφού παρουσιάστηκε σε πολλές ελληνικές πόλεις από την ίδια τη συγγραφέα και αισίως συμπλήρωσε τις 13.000 αντίτυπα, θα συνεχίσει το επιτυχημένο ταξίδι της στην Ελλάδα και στον Καναδά.

Σχετικές ειδήσεις