ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Echo Basement επιστρέφουν στο six d.o.g.s

Οι Echo Basement επιστρέφουν στο six d.o.g.s

Το Σάββατο 8 Απριλίου οι Echo Basement επανέρχονται στο stage του six d.o.g.s. με σκοπό να παρασύρουν το κοινό σε ένα ατμοσφαιρικό live μέσα από τον ιδιαίτερο ήχο τους και την εκρηκτική σκηνική τους παρουσία!

Οι Echo Basement είναι μία post-indie, progressive-shoegaze μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα και συνθέτει δικά της κομμάτια με αγγλόφωνο στίχο σε indie, psych και post-rock μουσική. Αποτελούν το επιστέγασμα μιας πορείας που χτίστηκε τα τελευταία χρόνια στα υπόγεια της Αθήνας, στα μπαρ και τις μουσικές σκηνές της. Μετά από αλλαγές στη σύνθεση, πήραν τα τελευταία χρόνια την τελική τους μορφή, όνομα και ύφος. Η μουσική τους είναι γεμάτη ατμοσφαιρικά αλλά και ρυθμικά κομμάτια, μελωδικά ορχηστρικά σημεία, αλλά και ξεσπάσματα σε έναν πειραματισμό που ακόμα συνεχίζεται.

Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε ο πρώτος τους ολοκληρωμένος δίσκος με τίτλο «Placid», ο οποίος είναι διαθέσιμος σε όλα τα μουσικά δισκοπωλεία και τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Τα κομμάτια που το αποτελούν, ενώ συντέθηκαν σε διαφορετικούς χρόνους διαμορφώνουν ένα συμπαγές αποτέλεσμα με αρκετά alternative, progressive και instrumental στοιχεία.

Τη συναυλιακή βραδιά στο six d.o.g.s. θα ανοίξουν οι Holy Limbo. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 και η είσοδος είναι 5 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις