ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Annabelle: Creation»: Η δαιμονισμένη κούκλα «ξαναχτυπά»

«Annabelle: Creation»: Η δαιμονισμένη κούκλα «ξαναχτυπά»

Η θανάσιμη πρωταγωνίστρια έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η τρομαχτική πορσελάνινη κούκλα επιστρέφει με φονικές διαθέσεις και όπως φαίνεται θα μας κάνει να ανατριχιάσουμε για μία ακόμη φορά… Γνωρίσαμε την Annabelle πριν μερικά χρόνια, και συγκεκριμένα το 2014, μέσα από το γεμάτο σοκαριστικές σκηνές ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη που κατάφερε να συγκεντρώσει 257 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η σκοτεινή πρωταγωνίστρια επιστρέφει με άγριες διαθέσεις και όπως φαίνεται από το τρέιλερ του «Annabelle: Creation», αναμένεται να προκαλέσει για μία ακόμη φορά συναισθήματα τρόμου στους λάτρεις των θρίλερ…

Οι μέρες μοιάζουν να κυλούν ήρεμα για τα μικρά κορίτσια που φτάνουν στο νέο τους ορφανοτροφείο, το οποίο λίγο αργότερα θα μετατραπεί στο ιδανικό σκηνικό για να ξεκινήσει η δράση. Εκεί, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του, οι οποίοι έχουν χάσει τη μικρή τους κόρη τα καλωσορίζουν, διαβεβαιώνοντάς τα ότι μπορούν να νιώθουν άνετα. Όταν όμως νυχτώνει, τα πράγματα αλλάζουν και μία μοχθηρή παρουσία πανικοβάλει τις επισκέπτριες. Η δαιμονισμένη δημιουργία του κουκλοποιού, η Annabelle κάνει την εμφάνισή της, στοχοποιώντας τις μικρές πρωταγωνίστριες που τρέχουν πανικόβλητες για να σωθούν.

Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη συνέχεια στις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 14 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε όμως μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση παρακάτω:

Capture

Ποιοι είναι οι συντελεστές της πολυαναμενόμενης ταινίας;

Η ταινία φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ, τον οποίο γνωρίσαμε από το «Μη Σβήσεις το Φως» («Lights Out»). Σε συνεργασία με τους Τζέιμς Γουάν και Πίτερ Σάφραν, δίνει πνοή στη θανάσιμη κούκλα, ενώ το σενάριο αναλαμβάνει ο Γκάρι Ντόμπερμαν, όπως και στην πρώτη ταινία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «Annabelle: Creation» αποτελεί παραγωγή των Πίτερ Σάφραν και Τζέιμς Γουάν, του επιτυχημένου δίδυμου των καθηλωτικών ταινιών «To Κάλεσμα» και «Το Κάλεσμα 2».

Όσον αφορά στο καστ, στην ταινία πρωταγωνιστούν η Στέφανι Σίγκμαν («Spectre»), η Τάλιθα Μπέιτμαν («The 5th Wave»), η Λούλου Γουίλσον («Ouija 2», «Deliver Us from Evil»), η Φιλίπα Αν Κούλτχαρντ («After the Dark»), η Γκρέις Φούλτον («Badland»), η Λου Λου Σάφραν («The Choice»), η Σαμάρα Λι («Foxcatcher», «The Last Witch Hunter»), η Ταϊλερ Μπακ στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο και οι Άντονι ΛαΠάλια («Without a Trace») και Μιράντα Ότο («Homeland», τριλογία «The Lord of the Rings»).

Capture 1

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.