ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Κέρδισε 1 διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Μεγάλη Υπόσχεση»

Διαγωνισμός Newsbomb.gr: Κέρδισε 1 διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Μεγάλη Υπόσχεση»

Η επιστροφή του Terry George είναι γεγονός. Το νέο του εγχείρημα του σπουδαίου σεναριογράφου και σκηνοθέτη αφορά σε ένα συγκλονιστικό γεγονός, τη γενοκτονία των Αρμενίων. Η «Μεγάλη Υπόσχεση» μας ταξιδεύει στο 1914, μέσα από μία επική ερωτική ιστορία, γεμάτη ένταση, δράση και δυνατές συγκινήσεις.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τον Christian Bale και τον Oscar Isaac, οι οποίοι διεκδικούν την καρδιά της γοητευτικής Charlotte le Bon, με φόντο μία χώρα σε αναβρασμό… Τα πάντα ανατρέπονται, ενώ οι ήρωες γίνονται αναπάντεχα μάρτυρες σε μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες του 20ού αιώνα. Οι δύο άντρες πρέπει να συμφιλιωθούν για να επιβιώσουν από τα γεγονότα που απειλούν τις ζωές τους...

Τώρα, έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τη νέα ταινία που διχάζει το κοινό και προκαλεί αντιδράσεις και να σχηματίσεις τη δική σου άποψη. Δοκίμασε την τύχη σου από τις 2 μέχρι τις 5 Οκτωβρίου και διεκδίκησε μία από τις 30 διπλές προσκλήσεις που χαρίζουμε, για να απολαύσεις τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινίας.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα παραβρεθεί στην πρώτη προβολή που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Αθήναιον στις 20:00!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν από το Νewsbomb.gr, ενώ θα ενημερωθούν και με e-mail (θα πρέπει να αποδεχτούν την πρόσκληση έως την Παρασκευή 6/10 στις 15:00).