ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Εκτός «κάδρου» ο 36χρονος - Τι εξετάζουν στην ΕΛΑΣ για το ενδεχόμενο συνεργού

Μεσολόγγι: Εκτός «κάδρου» ο 36χρονος - Τι εξετάζουν στην ΕΛΑΣ για το ενδεχόμενο συνεργού

Μεσολόγγι: Ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη δεν θεωρείται ύποπτος για συνέργια 

Στο επίκεντρο παραμένει ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και θα απολογηθεί για την υπόθεση τη Δευτέρα.

Το Ανθρωποκτονιών το οποίο είχε μεταβεί στο Μεσολόγγι αλλά πλέον βρίσκεται στην Αθήνα, μελετά το ενδεχόμενο να εμπλέκονται περισσότερα άτομα στη μυστηριώδη εξαφάνιση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Alpha, δεν υπάρχει κάποιος που να είναι ύποπτος, αλλά σε κάθε περίπτωση εκτός «κάδρου», βρίσκεται ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη.

Ο 50χρονος, όπως είχε διαπιστωθεί, έλαβε κλήσεις και μηνύματα από τον κρεοπώλη το μοιραίο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου αλλά δεν φαίνεται να συνεργάστηκε μαζί του.

Όπως κατέθεσε βρισκόταν έξω με φίλους του εκείνο το βράδυ, κάτι που επιβεβαίωσαν οι Αρχές, σύμφωνα με τον Alpha.

«Μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη ήταν ανήσυχος »

Εμφανώς ανήσυχος ήταν ο κρεοπώλης την επόμενη μέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής ο οποίος τον συνάντησε στο κατάστημα που εργάζεται.

Όπως λέει στον Alpha, πήγε το πρωί στο κρεοπωλείο και φαινόταν ότι το μυαλό του ήταν... αλλού: «Τον είδα όχι στα καλά του... ανήσυχο, του έλεγα κάτι που συνέβη στη γειτονία και δεν χαμπάριαζε. Του μιλούσα και ήταν σε άλλο κόσμο».

«Κάτι τον βασάνιζε», λέει ο ίδιος. «Ένιωσα άσχημα. Έλεγα τι συνέβη και δεν μου μιλάει;», συμπλήρωσε ενώ όπως είπε δεν έχει καταθέσει ακόμα στις Αρχές.

Σε απόγνωση η οικογένεια του Μπάμπη - Ψάχνουν μόνοι τους για τον 31χρονο στους βάλτους

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το μαρτύριο που βιώνει η οικογένεια του αγνοούμενου. Οι έρευνες των τελευταίων ημερών αποδείχθηκαν άκαρπες και πλέον η οικογένεια του 31χρονου κινητοποιήθηκε και «χτενίζει» μόνη της τον κάμπο του Ευρηνοχωρίου, μια απέραντη βαλτώδη περιοχή.