ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ: Μπήκαν με καλάσνικοφ σε σουβλατζίδικο…

ΣΟΚ: Μπήκαν με καλάσνικοφ σε σουβλατζίδικο…

Τα μαγαζιά στον κεντρικό παραλιακό δρόμο της Λουτρόπολης στα Καμένα Βούρλα, πήραν ...σβάρνα δύο ληστές.

Οι στιγμές που έζησαν καταστηματάρχες και περαστικοί σήμερα το απόγευμα στα Καμένα Βούρλα, ήταν εφιαλτικές. Δύο ληστές που έφεραν οπλισμό μαζί τους (ένα πιστόλι και ένα καλάσνικοφ) προσπάθησαν να «αρμέξουν» τα καταστήματα της παραλιακής οδού στη λουτρόπολη.

Η πρώτη επίθεση έγινε εναντίον κοσμηματοπωλείου που είχε κλειστές τις πόρτες εκείνη τη στιγμή. Η υπάλληλος έντρομη έβλεπε τους δύο ληστές να κλωτσούν με μανία την πόρτα για να τη σπάσουν, ενώ όταν είδαν πως αυτό δε γίνεται, εισέβαλαν σε διπλανό πρακτορείο του ΟΠΑΠ.

Εκεί, στρέφοντας στον υπάλληλο το όπλο, πήραν 250 ευρώ που ήταν οι σημερινές εισπράξεις και συνέχισαν το ...έργο τους. Δίπλα ακριβώς υπάρχει ένα σουβλατζίδικο.

Οι ληστές εισέβαλαν μέσα και απαίτησαν από έναν υπάλληλο να ανοίξει το ταμείο. Εκείνος σάστισε και τελικά μπλόκαρε τη μηχανή από τον πανικό του. Τότε πυροβόλησαν για εκφοβισμό. Αμέσως η ιδιοκτήτρια πήγε εκεί και άνοιξε το ταμείο, δίνοντας τις εισπράξεις στους ληστές. Μαζί με αυτές, πήραν και ένα ποσό από την τσάντα της. Συνολικά, 1000 ευρώ η λεία από το σουβλατζίδικο.

Ακολούθως, επιβιβάστηκαν σε ένα παλιό Mercedes και εξαφανίστηκαν με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Η ουσία όμως είναι, πως για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως η φύλαξη πολλών περιοχών της Ελλάδας, είναι ξέφραγο αμπέλι...