ΕΛΛΑΔΑ

Λόφοι από σκουπίδια «πνίγουν» την Αθήνα (pics)

Λόφοι από σκουπίδια «πνίγουν» την Αθήνα (pics)
INTIME NEWS

Αποπνικτική είναι η ατμόσφαιρα καθώς λόφοι από σκουπίδια έχουν σχηματιστεί σχεδόν σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας, την ώρα που επικρατούν υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι διαμαρτύρονται για σχετική διάταξη του αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Χθες τα μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ, πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών της ενάντια στο άρθρο 179 του αναπτυξιακού νομοσχεδίου, που δίνει τη δυνατότητα στους δήμους να εκχωρούν σε ιδιώτες τις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου.

Υπενθυμίζεται ότι Τρίτη και Τετάρτη οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου πραγματοποίησαν 48ωρη απεργία.

Δείτε εικόνες από τους δρόμους της Αθήνας:

Το μπαράζ κινητοποιήσεων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα με αποτέλεσμα τα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων, ολοκληρώνεται σήμερα Πέμπτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, με πανελλαδική 24ωρη απεργία όλων των εργαζομένων στους ΟΤΑ και συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας από τις 11:00 το πρωί.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον Κώστα Πρέκα

Καιρός 28η Οκτωβρίου 2019: Αναλυτική πρόγνωση για το τριήμερο - Πότε έρχεται... χειμώνας (vid)

Σχετικές ειδήσεις