ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμες ώρες για τον Τάσο Μπουντούρη: Συγκλονίζει η περιγραφή του φρικτού τροχαίου στην παραλιακή

Κρίσιμες ώρες για τον Τάσο Μπουντούρη: Συγκλονίζει η περιγραφή του φρικτού τροχαίου στην παραλιακή

Σοβαρό τροχαίο είχε ο θρύλος της ιστιοπλοΐας, Τάσος Μπουντούρης με τη μηχανή που οδηγούσε το βράδυ της Δευτέρας στο Καλαμάκι και έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Metropolitan.

Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε όταν ο Τάσος Μπουντούρης προσπάθησε να αποφύγει ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μηχανής και να πέσει σε προπορευόμενο όχημα στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψους του συμμαχικού νεκροταφείου.

Το όχημα με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του Ολυμπιονίκη οδηγούσε ο προπονητής κολύμβησης Νίκος Γέμελος, ο οποίο μίλησε και περιέγραψε το συγκλονιστικές στιγμές του τροχαίου.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συγκλονιστική περιγραφή του προπονητή κολύμβησης:

«Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και κάτι να με χτυπάει από πίσω. Στο αυτοκίνητο ήταν η γυναίκα μου και η κόρη μου. Δεν τραυματίστηκε κανείς μας. Κατέβηκα αμέσως κάτω», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γέμελος και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είδα τον συνεπιβάτη της μηχανής να είναι πάνω από τον Μπουντούρη χωρίς να ξέρω εκείνη τη στιγμή ότι ήταν ο Τάσος. Όταν πλησίασα πιο κοντά συνειδητοποίησα ότι ήταν εκείνος.

Ήταν σοκ για μένα. Μαθαίνω ότι είναι σε σταθερή κατάσταση και εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά».

Υπενθυμίζεται ότι στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Νίκος Γέμελος, επέβαιναν η σύζυγος και το παιδί του οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, ενώ κατά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Τάσος Μπουντούρης είχε και συνεπιβάτη στη μηχανή, που έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο πρωταθλητής έσπευσαν από τα πρώτα λεπτά πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της ιστιοπλοΐας αλλά και φίλαθλοι καθώς ο Τάσος Μπουντούρης θεωρείται «θρύλος» για το άθλημα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Τάσου Μπουντούρη στην gallery που ακολουθεί:

Ο Τάσος Μπουντούρης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 2 Αυγούστου 1955. Τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης επί σειρά ετών και με συμμετοχή σε 7 Ολυμπιάδες -1976, 1980 (3ος), 1984 (6ος), 1988, 1992, 1996 (4ος), 2004-.

Κορυφαία διάκριση στην καριέρα του η κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στους αγώνες του 1980 στη Μόσχα με σκάφος τύπου Soling και πλήρωμα τους Τάσο Γαβρίλη και Αριστείδη Ραπανάκη. Ο Τάσος Μπουντούρης έχει αγωνιστεί σε διαφορετικές κλάσεις με σκάφη «Finn», «Soling» και «Star».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη πρόκληση: Οι Τούρκοι πάνε να «κλέψουν» έτοιμο κοίτασμα στην Κύπρο