ΕΛΛΑΔΑ

Τραγική ιστορία θύματος του Πάσσαρη: Πέθανε ο γιος της σε «ρώσικη ρουλέτα»

Τραγική ιστορία θύματος του Πάσσαρη: Πέθανε ο γιος της σε «ρώσικη ρουλέτα»

Είχε υποστεί σοβαρό σοκ μετά τη δολοφονία της μητέρας του

Στην πολύκροτη δίκη Πάσσαρη παρευρεθήκαν και κατέθεσαν συγγενείς των θυμάτων του περιβόητου εγκληματία.

Μία από τις τραγικές φιγούρες ήταν ο σύζυγος της φαρμακοποιού, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την μοιραία ιστορία της συζύγου του και τον επίσης τραγικό θάνατο του γιου της, που έχασε τη ζωή του άδοξα στο παιχνίδι «ρώσικη ρουλέτα».

Η δολοφονία της φαρμακοποιού στην Κυψέλη

Η Μαρία Σαφού δολοφονήθηκε από τον γνωστό εγκληματία μέσα στο φαρμακείο, όπου εργαζόταν μαζί με την αδερφή της στην Κυψέλη, στις 28 Αυγούστου 2001.

O στυγνός εγκληματίας είχε εισβάλει στο φαρμακείο κρατώντας όπλο. Μόλις η γυναίκα αντιλήφθηκε ποιος είναι και είπε το όνομά του, ο Πάσσαρης σήκωσε το όπλο του, πυροβόλησε εν ψυχρώ τη γυναίκα και τραυμάτισε με τέσσερις σφαίρες την αδερφή της. Η τραγική ιστορία της, όμως, δεν τελείωσε στη δολοφονία της.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

Η «ρώσικη ρουλέτα» και ο θάνατος

Ένα χρόνο αργότερα έχασε τη ζωή του και ο γιος της άτυχης φαρμακοποιού με έναν τραγικό τρόπο.

Έχοντας υποστεί σοβαρό σοκ από τη δολοφονία της μητέρας του και αφού έχασε και τον πατέρα του, έπαιξε μαζί με κάποιους φίλους του το γνωστό παιχνίδι «ρώσικη ρουλέτα».

Το παιχνίδι αυτό βασίζεται σε ένα περίστροφο που διαθέτει μύλο και έχει μέσα μόνο μία σφαίρα. Οι συμμετέχοντες γυρνάνε τον μύλο και «προκαλούν την τύχη τους» πατώντας τη σκανδάλη, στοιχηματίζοντας πού θα «κάτσει» η σφαίρα. Ο άτυχος, όμως, εκείνης της βραδιάς ήταν ο γιος της φαρμακοποιού.

Ο διαβόητος κακοποιός καταδικάστηκε, σήμερα, σε τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη για ισάριθμες δολοφονίες και επιπλέον 49 χρόνια κάθειρξη για επτά απόπειρες ανθρωποκτονιών και τρεις ληστείες, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε 4 φορές ισόβια καταδικάστηκε ο Κώστας Πάσσαρης: Κανένα ελαφρυντικό στον διαβόητο κακοποιό

Σχετικές ειδήσεις