ΕΛΛΑΔΑ

Με αγωγές απειλεί τώρα ο Κουλούρης

Με αγωγές απειλεί τώρα ο Κουλούρης

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην κατάθεση αγωγών, εφόσον οι «ποντικοί» της ενημέρωσης συνεχίσουν να τον κατηγορούν, άφησε ο Κίμων Κουλούρης, μετά το τέλος της συνάντησής του με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου.

«Ήρθα μόνος μου, χωρίς δικηγόρο και ζήτησα την επιτάχυνση της διαδικασίας. Πρέπει να σταματήσουν οι «ποντικοί της ενημέρωσης», γιατί θα κάνω αγωγές», ανέφερε ο κ. Κουλούρης.

Στη συνέχεια, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την επίθεσή του κατά του Χρήστου Παπουτσή, λέγοντας: «Ο Παπουτσής φέρθηκε όπως οι κομπλεξικοί στους ευεργέτες τους. Δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο ο Χρηστάκης. Μέσα από μένα γνώρισε τον Ανδρέα και τη Δήμητρα και αναρριχήθηκε. Μου ζήτησε να συνταχθώ με τον Γ. Παπανδρέου αλλά δεν το έκανα γιατί ήξερα πού θα πάει ο τόπος με αυτόν».

Η κ. Ράικου ενημέρωσε τον κ. Κουλούρη ότι σε αυτήν τη φάση της διαδικασίας δεν μπορεί να καταθέσει για το περιστατικό τραυματισμού του αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, κάτι που θα γίνει όταν λάβει τη σχετική κλήση.