ΕΛΛΑΔΑ

Η Γιαννακοπούλου αποκαλύπτει - Γιατί ξέσπασε κατά της Κεραμέως στη Βουλή

Η Γιαννακοπούλου αποκαλύπτει - Γιατί ξέσπασε κατά της Κεραμέως στη Βουλή
screenshot

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε η Νάντια Γιαννακοπούλου, αναφερόμενη στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως

Για τα «γαλλικά» της προς την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως μίλησε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Όπως έγινε γνωστό, η κυρία Γιαννακοπούλου κατά τη μυστική ψηφοφορία για την επέκταση του κατηγορητηρίου του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ακούστηκε να χρησιμοποιεί απρεπείς λέξεις για την υπουργό Παιδείας για την απόφαση για τα Πειραματικά σχολεία, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι δεν την καταγράφουν τα μικρόφωνα.

Μιλώντας εκνευρισμένη στο κινητό της τηλέφωνο, είπε μεταξύ άλλων «τα έχει κάνει σκ@τ@. Θα γίνει χαμός. Θα τη σκίσω».

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, «είμαστε άνθρωποι και όταν βλέπουμε να συμβαίνουν παράλογα πράγματα εκνευριζόμαστε». Η κυρία Γιαννακοπούλου είπε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό της πρόσωπο από το Μαράσλειο Σχολείο εκείνη την ώρα.

«Μόλις είχα πληροφορηθεί μία πολύ παράλογη και άδικη ρύθμιση της κ. Κεραμέως και τα πήρα στο κρανίο. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια. Λυπάμαι πάρα πολύ για το ύφος. Τα είπα και στην κυρία Κεραμέως, όμως, σε πολύ αυστηρό τόνο. Της λέω, γιατί το κάνεις αυτό;»

Η κυρία Γιαννακοπούλου θεώρησε πως η υπουργός Παιδείας με αυτή την απόφαση στοχοποιεί το Μαράσλειο.

«Κάνει ένα τεράστιο λάθος. Λυπάμαι για το ύφος. Αυτό δε με χαρακτηρίζει. Είμαι εδώ πέρα και περιμένω να δω και να ανακαλέσει αυτό το τεράστιο λάθος. Ή είναι αδέξια η κυρία Κεραμέως ή υπάρχουν άλλοι λόγοι.»

Το mea culpa αφορά το ύφος και όχι την ουσία τόνισε η ίδια «Δεν έχω τίποτα απολύτως προσωπικό με την κυρία Κεραμέως, είμαι κάθετα αντίθετη όμως στις πολιτικές που φέρνει. Δεν έχει φέρει ένα ολοκληρωμένο νομοσχέδιο.»

«Η κόρη μου εντάσσεται στη ρύθμιση αυτή και ευνοείται. Αν κοιτούσα μόνο το καλό το δικό μου δεν θα μιλούσα καν.» είπε στο τέλος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μειωμένος ΦΠΑ: Πόσο θα πληρώνουμε τον καφέ - Οι μειώσεις στα εισιτήρια των ΜΜΜ

Σχετικές ειδήσεις