ΕΛΛΑΔΑ

Υμηττός: Αγωνία για τον 54χρονο που αγνοείται-Η έκκληση της κόρης του

Υμηττός: Αγωνία για τον 54χρονο που αγνοείται-Η έκκληση της κόρης του

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 54χρονου Γιώργου Κολπακίδη, ο οποίος εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης (03/06), όταν πήγε για τον καθιερωμένο του περίπατο στον Υμηττό, στην περιοχή του Καρέα.

Ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις «χτενίζουν» την ορεινή περιοχή, στον Καρέα, όπου ο άνδρας συνήθιζε να κάνει βόλτα.

Έξι πυροσβέστες με έναν σκύλο και τρία οχήματα συμμετέχουν στις έρευνες, στις οποίες συνδράμουν και δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ.

Η κόρη του αγνοούμενου, μιλώντας το πρωί Παρασκευής (05/06) στον ΑΝΤ1 έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να ενημερώσει τις Αρχές.

«Δεν έχουμε χάσει την ελπίδα μας. Αν κάποιος τον άφησε κάπου, εάν κατά λάθος τον χτύπησε, ας το πει ανώνυμα, ας ενημερώσει», είπε χαρακτηριστικά η κόρη του 54χρονου άνδρα.

Παράλληλα, μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι ο πατέρας της γνώριζε το βουνό πολύ καλά, καθώς έκανε σχεδόν κάθε μέρα περιπάτους σε εκείνο το σημείο.

Όπως είπε, αυτό που φοβούνται είναι μήπως εμφάνισε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του κι έπεσε σε κάποιο δύσβατο σημείο, ή μήπως κάποιος ποδηλάτης ή μοτοσικλετιστής κατά λάθος τον χτύπησε.

«Ο πατέρας μου συνήθιζε να φοράει ακουστικά και να ακούει ebooks, οπότε μπορεί να μην κατάλαβε ότι τον πλησίαζε κάποιο μηχανάκι ή ποδήλατο για να προφυλαχθεί και να έγινε κάποιο ατύχημα», είπε.

Το Newsbomb.gr στον Υμηττό

O φωτογραφικός φακός του Newsbomb.gr, βρέθηκε στην μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών, καταγράφοντας πλάνα από το σημείο της εξαφάνισης. Οι Αρχές έχουν καταφθάσει από νωρίς στο σημείο, προκειμένου να εντοπιστεί το αγνοούμενο άτομο. Στις έρευνες εκτός από στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετέχουν και πυροσβέστες.

Ο άνδρας, φορούσε μπλε μπλούζα και μαύρο παντελόνι και είχε ύψος γύρω στο 1.85 με 1.90. Υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία, καθώς ο 55χρονος, έχει κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του.

Λίγο νωρίτερα σηκώθηκε το drone της Αστυνομίας, για να βοηθήσει στην έρευνα.

Η ανάρτηση της κόρης του στο Facebook:

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ στηρίζουν Ελλάδα - Παράνομες οι ενέργειες της Τουρκίας