ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην Κρήτη: Πατέρας βίαζε για χρόνια την ανήλικη κόρη του

ΣΟΚ στην Κρήτη: Πατέρας βίαζε για χρόνια την ανήλικη κόρη του

Ο 48χρονος είχε συλληφθεί το 2017

Σήμερα Τετάρτη αναμένεται να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό άλλη μια υπόθεση, η οποία είχε σοκάρει πριν από περίπου 3,5 χρόνια την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να καθίσει ένας 48χρονος Κρητικός, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 20 ετών και 6 μηνών, καθώς φέρεται να είχε βιάσει επανειλημμένα την ανήλικη κόρη του.

Ο 48χρονος είχε συλληφθεί το 2017, καθώς φέρεται να βίαζε την κορούλα του, η οποία δεν είχε συμπληρώσει καν τα 14 έτη. Η φρικιαστική υπόθεση εκδικάστηκε τον Ιούνιο του 2018 από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. Τελικά, στον 48χρονο επιβλήθηκε ποινή 10 ετών για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ποινή 12 ετών για αιμομιξία κατ’ εξακολούθηση, ποινή 8 ετών για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση και ποινή ενός έτους για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη.

Το δικαστήριο του επέβαλε, κατά συγχώνευση, συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών και 6 μηνών, υιοθετώντας τη σχετική εισαγγελική πρόταση που είχε προηγηθεί. Η Έδρα αποφάσισε εξάλλου η έφεση του καταδικασθέντος να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη κι έτσι ο 48χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή. Η έφεσή του αναμένεται να εκδικαστεί μεθαύριο Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο.

Πηγή: neakriti.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κόλαση επί Γης στη Μόρια: Κάηκε ο καταυλισμός – Πάνω από 12.000 άτομα χωρίς στέγη