ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σοκάρει ο αδερφός του 36χρονου τραυματία - «Ο οδηγός έβαλε όπισθεν και όποιον πάρει ο Χάρος»

Πάτρα: Σοκάρει ο αδερφός του 36χρονου τραυματία - «Ο οδηγός έβαλε όπισθεν και όποιον πάρει ο Χάρος»

Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός στο λευκό βανάκι εταιρείας κούριερ βάζει όπισθεν, πατάει το γκάζι και σπέρνει τον πανικό

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Φεβρουαρίου. Τέσσερις υπάλληλοι εργοστασίου κούρευαν το γκαζόν ενώ μπροστά τους βρισκόταν το λευκό βανάκι εταιρείας κούριερ.

Ξαφνικά, ο οδηγός βάζει όπισθεν, γκαζώνει και παρασύρει τους τέσσερις υπάλληλος. Οι τρεις εξ αυτών που έχουν οπτική επαφή με τα αυτοκίνητο προλαβαίνουν να αντιδράσουν. Όχι όμως ο τέταρτος της παρέας, ο οποίος έχει την πλάτη γυρισμένη στο αυτοκίνητο.Η παράσυρσή του είναι αναπόφευκτη.

Στο σημείο επικρατεί πανικός με τους τρεις άνδρες να καλούν ασθενοφόρο για τον 36χρονο τραυματία που έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο 36χρονος τραυματίας παρέμεινε στο νοσοκομείο για 15 μέρες και επέστρεψε σπίτι για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του συνεχίζει να εμπνέει ανησυχία.

Ο οδηγός του λευκού βαν συνελήφθη, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Η περιγραφή του αδελφού του τραυματία, στο MEGA για το περιστατικό σοκάρει, αφού τα όσα εξιστορούνται δεν τα χωράει ανθρώπινος νους.

«Ο οδηγός της εταιρείας κούριερ, χωρίς λόγο και αιτία τραυμάτισε, παραλίγον θανάσιμα, τον έναν από τους τέσσερις εργαζομένους, με τον άτυχο άνδρα να «είναι σε κατάσταση σοκ και άγνωστο το πότε θα συνέλθει», όπως είπε ο αδερφός του. Όσο για τον οδηγό, δε ζήτησε ούτε ένα συγγνώμη για την πράξη του.

Ο δικηγόρος του δράστη, μιλώντας στο Mega τόνισε ότι το βίντεο που έχει δοθεί στη δημοσιότητα είναι κομμένο.

«Το βίντεο έχει κοπεί. Αυτό που έχει κοπεί δείχνει ξεκάθαρα την επίθεση που δέχτηκε από δύο άτομα ο οδηγός του αυτοκινήτου. Καλό θα ήταν να δοθεί ολόκληρο».

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου επισήμανε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δέχτηκε επίθεση με χαλίκια και κατέβηκε να ζητήσει τον λόγο, με την έκβαση της λογομαχίας να έχει καταγραφεί. «Εκφράζω από τον πελάτη μου τη συγγνώμη προς τον άνθρωπο», είπε ο κ. Αποστολόπουλος και σημείωσε ότι καλό θα είναι το βίντεο να δοθεί ολόκληρο, καθώς θα αποτελέσει και τεκμήριο της δικογραφίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Έκρηξη με 1.400 νέες μολύνσεις, 320 διασωληνωμένοι και 27 νέοι θάνατοι σε 24 ώρες