ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Θρίλερ στο «Μεταξά» - Δεκάδες κρούσματα - Υγειονομικοί αρνούνται να κάνουν εμβόλιο!

Κορονοϊός: Θρίλερ στο «Μεταξά» - Δεκάδες κρούσματα - Υγειονομικοί αρνούνται να κάνουν εμβόλιο!

Σε πολύ μεγάλη εστία διασποράς του κορονοϊού εξελίσσεται το αντικαρκινικό νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» στον Πειραιά, με τα κρούσματα να φτάνουν πλέον τα 37!

Πολύ μεγαλύτερη από όσο αρχικά υπολογιζόταν είναι η διασπορά του κορονοϊού στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» στον Πειραιά, καθώς τα κρούσματα ολοένα και αυξάνονται, την ίδια ώρα που εργαζόμενοι αρνούνται να εμβολιαστούν!

Συνολικά άλλα 4 κρούσματα κορονοϊού προστέθηκαν στο προσωπικό χθες μετά την Ιχνηλάτιση που συνεχίζεται, ανεβάζοντας τον αριθμό σε 28 εργαζόμενους και 9 ασθενείς. Σε δηλώσεις του στον ΑΡΤ FM, ο Διευθυντής Ιατρικής υπηρεσίας του αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΜΕΤΑΞΑ», Παυλος Σαρώφ τόνισε ότι:

«Υπάρχουν εργαζόμενοι στο νοσοκομείο οι οποίοι είναι αρνητές στον εμβολιασμό» Ενώ τόνισε ότι θα μείνει ένα 35% των εργαζομένων ανεμβολίαστο σύμφωνα με την εκτίμηση του λόγω της στάσης τους αυτής.

Για την ασθενή που κατέληξε τη Δευτέρα και είχε κορονοϊό ανέφερε ότι με το που έγινε η εισαγωγή της στο νοσοκομείο πριν μια εβδομάδα, υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και βγήκε θετική. Οδηγήθηκε κατευθείαν στον 6ο όροφο και δυστυχώς τη Δευτέρα κατέληξε.

Για τους ασθενείς που έχουν νοσήσει με κορονοιο ο κος Σαρώφ διευκρινίζει ότι δεν κόλλησαν μέσα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ», αλλά εντοπίστηκαν με τον ιό κατά την διάρκεια τεστ στην εισαγωγή τους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: «Χαλάει» σήμερα ο καιρός - Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια