ΕΛΛΑΔΑ

Λέρος: Γυναίκα θετική στον κορονοϊό γέννησε υγιέστατο αγοράκι

Λέρος: Γυναίκα θετική στον κορονοϊό γέννησε υγιέστατο αγοράκι
IN TIME

Μία 31χρονη γυναίκα από τη Λέρο, που εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό, έφερε χθες στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η νεαρή γυναίκα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Καλύμνου για να γεννήσει, ενώ το πρώτο τεστ που διεξήχθη στο νεογέννητο αποδείχτηκε αρνητικό.

Την ίδια ώρα, δεκαεννέα είναι τα νέα κρούσματα στη Δωδεκάνησο, όπως ανακοίνωσε χθες ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Εννέα κρούσματα καταγράφηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, έξι στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου και από δύο στις Περιφερειακές Ενότητες Κω και Καρπάθου.

Ξεπέρασαν τις 3.000 οι καταγεγραμμένες μεταλλάξεις του κορονοϊού στην Ελλάδα. Τα 2.898 είναι κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης, εκ των οποίων πέντε -μετά από γονιδιω-ματική ανάλυση σε επιλεγμένα δείγματα- εντοπίστηκαν στη Ρόδο.

Έκκληση από την Κάλυμνο προς το ΠΑΓΝΗ

Έκκληση να μεταφερθεί στην Κάλυμνο, η σορός του 74χρονου που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, απευθύνει στη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου η οικογένειά του.

Σημειώνεται ότι το ΠΑΓΝΗ για λόγους ασφαλείας και αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού διατείνεται ότι ο εκλιπών πρέπει να ταφεί στην Κρήτη, με την οικογένεια του 74χρονου να απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Παρουσιάζεται ο «χάρτης» για τα self test – Πώς επηρεάζει τα επόμενα βήματα