ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: «Είχα εμμονή με την Ιωάννα, δεν σχεδίαζα να της επιτεθώ ξανά» λέει η 36χρονη

H 35χρονη κατά τη μεταγωγή της στην ανακρίτρια για την επίθεση με βιτριόλι

Για εμμονή της με την 35χρονη Ιωαννα έκανε λόγο στην απολογία της η κατηγορούμενη της επίθεσης με το βιτριόλι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου.

Μάλιστα, φέρεται να αρνήθηκε ότι συνέλεγε πληροφορίες για να επιτεθεί ξανά στο θύμα της, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου υποστηρίζει ότι η 36χρονη ζήτησε συγγνώμη και πως «θα ευχόταν να γύριζε τον χρόνο πίσω»

«Η εντολέας μου απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 05.04.2021 και ώρα 10π.μ. κατόπιν σχετικού αιτήματός της ενώπιον της κ Ανακρίτριας του 17ου Τακτικού Τμήματος Αθηνών.

Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της – την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της.

Χαρακτηριστικά δε είπε ότι θα ευχόταν να γύριζε το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα από όσα συνέβησαν» δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Αναφερόμενος δε, στο κίνητρο της επίθεσης σχολιασε: «Ως κίνητρο δε της εν λόγω πράξης της ανέφερε την εμμονή της με το θύμα, λόγω της εμπλοκής του, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο.

Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα στο παρελθόν έχουν αναφερθεί δημοσίως και από διάφορες πλευρές «περί δήθεν απόπειράς της να συλλέξει πληροφορίες, ώστε να επιτεθεί εκ νέου στο θύμα, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας του».

Δικηγόρος Ιωάννας στο Newsbomb.gr: Περιμένουμε την παραπομπή της 36χρονης σε δίκη

Στο Newsbomb.gr μίλησε ο δικηγόρος της Ιωάννας, της κοπέλας που άλλαξε η ζωή της μετά την επίθεση με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας στην οποία εργαζόταν.

«Απολογήθηκε σήμερα η κατηγορούμενη. Θα αξιολογηθούν από τη δικαιοσύνη τα όσα υποστήριξε. Αναμένουμε πλέον την παραπομπή της σε δίκη» λέει στο Νewsbomb.gr ο Νίκος Αλεξανδρής, ένας εκ των δυο συνηγόρων της Iωάννας.

Η απολογία και η «συγγνώμη»

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας, η βασική κατηγορούμενη της υπόθεσης φέρεται να παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια για να απολογηθεί.

Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής, ενώ κατά την σημερινή συμπληρωματική της απολογία φέρεται να ομολόγησε την πράξη της και να ζήτησε συγνώμη.

Οι ίδιες πηγες αναφέρουν ότι προέβη στην επίθεση καθώς την θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα.

Αμέσως μετά την συμπληρωματική της απολογία η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές, όπου κρατείται υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης από τις 16 Ιουνίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 35χρονη – Τι είπε για την Ιωάννα