ΕΛΛΑΔΑ

Διαδικτυακή συζήτηση Newsbomb.gr: Το σπίτι μας, πώς θα νιώθουμε ασφαλείς και κάθε στιγμή περισσότερα

Anytime - Newsbomb

Δείτε από το κανάλι του Newsbomb.gr στο YouTube τη διαδικτυακή συζήτηση για το σπίτι μας και το πώς αισθανόμαστε ασφαλείς σε αυτό, με πρωτοβουλία της Anytime.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που μας δίνει, σήμερα το σπίτι μας είναι πολλά περισσότερα από το «καταφύγιό» μας για ξεκούραση και χαλάρωση. Είναι το γραφείο μας από όπου εργαζόμαστε, είναι ο χώρος από τον οποίο διασκεδάζουμε, είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς μας, στον οποίο επενδύουμε διαρκώς.

Το Newsbomb.gr παρουσιάζει μία διαδικτυακή συζήτηση, με πρωτοβουλία της Anytime, της 1ης direct ασφάλειας στην Ελλάδα, με την εγγύηση της INTERAMERICAN, που έχει κεντρικό άξονα το πώς θα ζούμε «κάθε στιγμή περισσότερα, για το δικό μας σπίτι»!

Πώς θα το διακοσμήσουμε και πώς θα αξιοποιήσουμε τους χώρους του για να ζούμε καλύτερα και κάθε στιγμή περισσότερα; Τι πρέπει να προσέξουμε όσον αφορά στη σωστή του συντήρηση; Σε ποιες «έξυπνες» συσκευές αξίζει να επενδύσουμε σήμερα; Ερωτήματα, οι απαντήσεις των οποίων θα μας βοηθήσουν να οργανώσουμε όχι μόνο το σπίτι μας, αλλά και τη ζωή μας, πολύ καλύτερα, τίθενται αρχικά, σε αυτή τη συζήτηση. Παράλληλα όμως, συζητάμε ποιες είναι οι απειλές που δέχεται σήμερα το σπίτι μας, τι συμβαίνει με τα καιρικά και άλλα φυσικά φαινόμενα και τι μπορούμε εμείς να κάνουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε με τον καλύτερο τρόπο το σπίτι μας, που σημαίνει τόσα για εμάς.

Τη συζήτηση συντονίζουν από το στούντιο του Newsbomb.gr οι δημοσιογράφοι Σοφία Μαυραντζά και Νίκος Συρίγος, ενώ μαζί τους βρίσκεται ο Σπύρος Οικονόμου, Business & Ecosystem Development Chapter Leader της Interamerican.

Καταξιωμένοι άνθρωποι στον τομέα τους μας διαφωτίζουν δίνοντας αναλυτικές και περιεκτικές απαντήσεις σε κάθε ερώτημα: Ο Κώστας Λαγουβάρδος - Μετεωρολόγος και Διευθυντής Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο Βασίλης Βαθρακογιάννης - Αξιωματικός Πυροσβεστικού Σώματος, η Interior Designer Σίσσυ Φειδά, o Szandecki Cezary - Co-founder & CMO του ιστότοπου Douleutaras.gr και ο Σωτήρης Σουσάνης, Product Range Manager της εταιρείας KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Παρακολουθήστε τη διαδικτυακή συζήτηση «Κάθε στιγμή περισσότερα για το δικό μας σπίτι!»:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.