Τροχαίο στη Γαύδο: Συγκλονιστική μαρτυρία – Η 27χρονη Κορίνα πέθανε στα χέρια μου

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την τραγωδία
Τροχαίο στη Γαύδο: Συγκλονιστική μαρτυρία – Η 27χρονη Κορίνα πέθανε στα χέρια μου
2'

Για το τραγικό δυστύχημα στη Γαύδο μίλησε στο Mega ένας κάτοικος του νησιού, τονίζοντας ότι η 27χρονη θα μπορούσε να είχε σωθεί.

«Όταν ενημερώθηκα ετρεξα κατευθείαν, πήγα στο σημείο. Ήταν 4 πυροσβέστες. Οι δύο ήταν ήδη δίπλα στην κοπέλα. Μου είπαν ότι έχει τις αισθήσεις της κανονικά. Πήγα στο ιατρείο, ενημέρωσα τον γιατρό ότι η κοπέλα ζει και ότι τον χρειάζεται. Ξανά γύρισα πίσω. Δέθηκα και κατέβηκα στο σημείο αυτό. Όταν κατέβηκα κάτω, έχασα επαφή με το τι γίνεται πάνω. Η κοπέλα με αναγνώρισε, χαμογέλασε. Ζητούσε νερό και κάθε 15’ ρωτούσε αν ερχόταν η βοήθεια. Και η βοήθεια δεν ήταν πουθενά. Όσο περνούσε η ώρα, χειροτέρευαν τα πράγματα» υπογραμμίζει.

«Στις 07:30 κατέβηκα κάτω, στις 10:30 πέθανε η κοπέλα. Και όταν έδωσα σήμα ότι πέθανε, μετά κατέβηκε ο γιατρός για να διαπιστώσει το θάνατό της. Δεν δίνω ευθύνη στο γιατρό. Το νησί χρειάζεται άμεσα ενίσχυση. Αν υπήρχαν πρώτες βοήθειες το κορίτσι θα είχε σωθεί. Τρεις ώρες ήταν η κοπέλα στα χέρια μου. Και πέθανε στα χέρια μου. Θα μπορούσε να είχε σωθεί» πρόσθεσε.

Σχετικά με τον συνεπιβάτη της στο αυτοκίνητο, ο οποίος επιβίωσε του ατυχήματος, ο κ. Μανώλης είπε: «Το αυτοκίνητο έπεσε 02:30 – 03:00 στο γκρεμό, ο άνθρωπος ειδοποίηση στις 06:00 την Αστυνομία. Μπορεί 3 ώρες να προσπαθούσε να βγει στην επιφάνεια. Πάντως, όπου και να βρίσκεσαι, μπορεί το κινητό σου να καλέσει το 100».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός για νέα επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος γυναίκας στην Αθήνα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή