ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Θρίλερ με το θάνατο 5χρονης – Ξεσπά ο πατέρας της μικρής Κατερίνας (vid)

Πεντάχρονη Κατερίνα
Alpha

Ενάμιση χρόνο περίπου μετά το θάνατο της 5χρονης Κατερίνας που κατέληξε τον Φεβρουάριο του 2020, ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών, Χρ. Καραγιάννης διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου της.

Το άτυχο κοριτσάκι είχε πυρετό και η ιδιώτης παιδίατρος είχε πει ότι έχει ίωση. Ενώ η κατάστασή της δεν βελτιωνόταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Δύο 24ωρα μετά την εισαγωγή της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και κατέληξε στα χέρια της μητέρας της.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας ο θάνατος του παιδιού οφείλεται «σε σηπτική καταπληξία επί εδάφους λοίμωξης στρεπτοκοκκικής αιτιολογίας».

O πατέρας του παιδιού μίλησε στην εκπομπή T-Live ζητώντας απελπισμένος να μάθει την αλήθεια για το πώς πέθανε το παιδί του.

«Επιτέλους μετά από 1,5 χρόνο υπομονής και αναμονής των τοξικολογικών και τη συγκέντρωση από εμάς διαφόρων εξετάσεων από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας η υπόθεση άρχισε να ερευνάται από τις εισαγγελικές Αρχές. Αρχίζει να πέφτει φως σε όλες τις παραλείψεις, τα εγκληματικά λάθη των γιατρών καθώς και στις προσπάθειες απόκρυψης βασικών στοιχείων της υπόθεσης, που οδήγησε στον άδικο θάνατο της κορούλας μας», είπε.

Και συνέχισε: «Το κορίτσι μας ήταν εμπύρετο για αρκετές μέρες, η ιδιώτης παιδίατρος την οποία εμπιστευόμασταν γνώριζε από πότε έχει πυρετό η κόρη μας, αλλά και αυτή θεωρούσε ότι ήταν ίωση. Όταν η κατάσταση άρχισε να γίνεται πιο δύσκολη μας παρέπεμψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Όλοι θεωρούν ότι είχε ίωση. Πήγαμε το μεσημέρι της Δευτέρας και κατέληξε ξημερώματα Τετάρτης. Πέθανε στα χέρια της γυναίκας μου. Το χαρτί έγραψε από απροσδιόριστη διάγνωση. Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία τους. Έπεσε σε λάθος χέρια».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο πατέρας της 5χρονης:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πανδημία: Έκθεση-βόμβα για τα νέα πιθανά σημεία εμφάνισης κορονοϊών στον πλανήτη