ΕΛΛΑΔΑ

Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι: Αυξημένη κίνηση στις Εθνικές Οδούς και στο λιμάνι του Πειραιά (vid)

Πειραιάς κίνηση
Intime News/αρχείου

Όπου φύγει - φύγει οι Αθηναίοι - Αναζητούν ανάσες δροσιάς στις κοντινές παραλίες

Οι πρώτες άδειες για διακοπές έχουν ήδη αρχίσει, ενώ κάποιοι φεύγουν για Σαββατοκύριακο προς τα νησιά αναζητώντας ανάσες δροσιάς στις πιο κοντινές παραλίες.

Σύμφωνα με το Mega, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη. Επιβάτες και οχήματα βρίσκονταν στην... ουρά για να μπουν στα πλοία που αναχωρούν. Σημειώνεται ότι εντός των πλοίων τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Υπενθυμίζεται ότι οι ταξιδιώτες πρέπει να φέρουν μαζί τους προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία τη δήλωση υγείας, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή, η οποία πρέπει να συμπληρώνεται εντός 24 ωρών πριν από το ταξίδι τους.

Όλοι οι επιβάτες, θα πρέπει επίσης να διαθέτουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε αρνητικό τεστ (rapid, self ή μοριακό test).

Υποχρεωτική είναι επίσης η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους του πλοίου, αλλά και η τήρηση αποστάσεων.

Την ίδια ώρα, αυξημένη είναι η κίνηση στο ρεύμα εξόδου της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας και της Αθηνών - Κορίνθου, αλλά και στην Αττική Οδό όπου οι Αθηναίοι από νωρίς κατευθύνονται προς τις κοντινές παραλίες της Αττικής.

Δείτε το βίντεο από την κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί του Σαββάτου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Αυτό είναι το κελί του συζυγοκτόνου στον Κορυδαλλό - Με ποιον μιλά και τι ζητά συνεχώς