ΕΛΛΑΔΑ

Δήμαρχος Ζωγράφου στο Newsbomb για μαθητές σε κοντέινερ: Αντιπολιτευτικοί οι λόγοι της καταγγελίας

Δήμαρχος Ζωγράφου στο Newsbomb για μαθητές σε κοντέινερ: Αντιπολιτευτικοί οι λόγοι της καταγγελίας
«Πήραμε 4 προκάτ βαρέως τύπου», ανέφερε στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Ζωγράφου.
Mega TV

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση ότι 74 μαθητές προσχολικής ηλικίας του δήμου Ζωφράφου θα στεγαστούν σε κοντέινερ – Τι απαντά ο δήμαρχος Ζωγράφου,  Βασίλης Θώδας

Καταγγελία για αντιπολιτευτικούς λόγους, χαρακτηρίζει με δηλώσεις του στο Newsbomb.gr ο δήμαρχος Ζωγράφου, κ. Βασίλης Θώδας την είδηση ότι 74 μαθητές προσχολικής ηλικίας θα στεγαστούν σε κοντέινερ.

Σύμφωνα με όσα μας ανέφερε η καταγγελία αυτή του προκαλεί οργή αφού το ίδιο συμβαίνει σε πολλές περιοχές της χώρας, επίσης στον δήμο Αθηναίων και σε πολλού όμορους δήμους.

«Πήραμε 4 προκάτ βαρέως τύπου που τα τοποθετήσαμε στην πανεπιστημιούπολη, όταν σε ολόκληρη την Ελλάδα για τον ίδιο λόγο έχουν στηθεί 100άδες. Αν μάλιστα ρωτήσετε και τον δήμαρχο Αθηναίων θα σας πει ότι και εκεί έχουν προκάτ αίθουσες».

Η καταγγελία

Νωρίτερα το πρωί στην τηλεόραση του Mega ο Κώστας Γιαννόπουλος, πατέρας μαθήτριας ανέφερε: «Οι υπάρχουσες δομές στον Δήμο μας δεν αρκούν για να εφαρμοστεί η προσχολική αγωγή». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Δήμος Ζωγράφου πέρυσι δεν εφάρμοσε τη δίχρονη προσχολική αγωγή. Φέτος βρήκε τη λύση με τα κοντέινερ.

«Ο χώρος είναι άκρως ακατάλληλος. Τα παιδιά είναι αρκετά που πρέπει να έρθουν και να στεγαστούν σε αυτά τα υποτιθέμενα κτίρια», ανέφερε η Πόπη Μακρυγιάννη, μητέρα μαθητή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται σφοδρές καταιγίδες - Οι περιοχές που θα πληγούν

Κηδεία Mad Clip: Η σπαρακτική σκηνή που δεν «έπιασαν» οι κάμερες με την πρώην σύντροφό του, Αρετή

«Υβριδική ανοσία»: Βρήκαν «κλειδί» για τον κορονοϊό - Ποιοι άνθρωποι τον «συντρίβουν» και γιατί