ΕΛΛΑΔΑ

«Πιάστηκαν» των ώρα της αγοραπωλησίας ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

«Πιάστηκαν» των ώρα της αγοραπωλησίας ναρκωτικών στο Ρέθυμνο

Το δρόμο που οδηγεί στη φυλακή θα ακολουθήσουν δύο Έλληνες ηλικίας 34 και 32 ετών, με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου είχε πληροφορίες για τους συγκεκριμένους άνδρες ότι κατέχουν και διακινούν ποσότητες κάνναβης στην πόλη του Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα να οργανώσουν επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

Αστυνομικοί, προσποιούμενοι τους αγοραστές, ήρθαν σε επαφή μαζί τους, κλείνοντας συμφωνία αγοράς ποσότητας κάνναβης βάρους εκατό γραμμαρίων, έναντι 500 ευρώ, στο δημοτικό διαμέρισμα Γάλλου, του δήμου Ρεθύμνου.

Χθες το βράδυ, οι δύο άνδρες έφτασαν στο προκαθορισμένο ραντεβού για να πουλήσουν τη ναρκωτική ουσία και μόλις ολοκληρώθηκε η αγοραπωλησία, επενέβησαν και άλλοι αστυνομικοί και συνέλαβαν τους δύο δράστες. Στην κατοχή τους, υπήρχαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα του συμφωνηθέντος ποσού και δύο κινητά τηλέφωνα, που κατασχέθηκαν.

Μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον περίπου τρία γραμμάρια κάνναβης και δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν περίπου δύο γραμμάρια κοκαΐνης σε ισόποσες δόσεις, καθώς και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από αγοροπωλησία ναρκωτικών ουσιών. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.