ΕΛΛΑΔΑ

Ο «Γολγοθάς» του διανομέα στην Ελπίδα - Μου έλεγαν: Δουλειά σου είναι...

Ο «Γολγοθάς» του διανομέα στην Ελπίδα - Μου έλεγαν: Δουλειά σου είναι...
Τον Γολγοθά που πέρασε κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ελπίδα περιέγραψε μιλώντας στο Mega ένας διανομέας

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εργαζόμενος με τη μηχανή του εν μέσω παγετού αλλά και για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε από πελάτες μίλησε στο Μega διανομέας φαγητού 

Τον Γολγοθά που πέρασε κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ελπίδα περιέγραψε μιλώντας στο Mega ένας διανομέας που εργάστηκε μέσα στον παγετό για να εξυπηρετήσει τους πελάτες του «εισπράττοντας» μάλιστα αντί για ευχαριστίες επικριτικά σχόλια

«Προσωπικά δούλεψα μόνο για λίγες ώρες με χιόνια και πάγο, γιατί στην επιχείρηση που δουλεύω, ο ιδιοκτήτης πήρε τηλέφωνο και είπε ‘κλείστε τα και φύγετε’. Ομως επειδή είχαν φτάσει κάποιες παραγγελίες προτού ξεσπάσει η κακοκαιρία, βγήκαμε στο δρόμο την ώρα που έπεσε το πρώτο χιόνι για να στείλουμε τις παραγγελίες και να μην απογοητεύσουμε και τους πελάτες» είπε.

Όπως περιγράφει το μηχανάκι του γλιστρούσε με αποτέλεσμα πολλές φορές να πέσει ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί.

Ο διανομέας δεν έκρυψε το παράπονό του για κάποια επικριτικά σχόλια από πελάτες ή ακόμη και από χρήστες των social media στον λογαριασμό του:

«Είναι άσχημο να παίρνουν τηλέφωνο και να λένε στο κατάστημα γιατί δεν έχει έρθει ακόμη η παραγγελία μου, γιατί αργείτε… αυτή είναι η δουλειά σας κλπ. Ακόμα και όταν παρέδιδα παραγγελίες ειπώθηκαν κάποια σχόλια όπως «άργησες»,«δουλειά σου είναι», ενώ τα ίδια έγραφαν και κάποιοι χρήστες στον λογαριασμό μου στα social όταν ανέβασα βιντεάκι από πτώση μου με το μηχανάκι. Εφτασα στο σημείο να μετανιώσω που ανέβασα το βίντεο για να αναδείξω τους κινδύνους της διανομής υπό τέτοιες συνθήκες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.