ΕΛΛΑΔΑ

Οι τελευταίες μαρτυρικές στιγμές της Τζωρτζίνας - «Ακόμα δεν είδατε τίποτα», έλεγε η Πισπιρίγκου

Οι τελευταίες μαρτυρικές στιγμές της Τζωρτζίνας - «Ακόμα δεν είδατε τίποτα», έλεγε η Πισπιρίγκου

Το χρονικό της φρίκης που έζησε η 9χρονη Τζωρτζίνα πριν ξεψυχήσει παρουσίασε στο δελτίο του OPEN η αστυνομική συντάκτρια, Μίνα Καραμήτρου.

Το κουβάρι της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας ολοένα και ξετυλίγεται, με τις τελευταίες στιγμές του άτυχου παιδιού να προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και την αστυνομική συντάκτρια, Μίνα Καραμήτρου, κομμάτια της δικογραφίας «δείχνουν» τα όσα τραγικά έζησε η Τζωρτζίνα από τις συνεχόμενες απόπειρες δολοφονίας από την ίδια της την μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στη δικογραφία περιγράφεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ξεκίνησε μία μέρα πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας τις προσπάθειες για να τη σκοτώσει και πως σε όλα τα επεισόδια ήταν μόνη της στο μονόκλινο δωμάτιο.

Η Μίνα Καραμήτρου παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN το χρονικό της δολοφονίας της άτυχης Τζωρτζίνας:

28 Ιανουαρίου 2022 11:00 π.μ. - Η Τζωρτζίνα είχε επεισόδιο 3,5 λεπτών με ταχυκαρδία, ταχύπνοια, κόρες σε μυδρίαση και δεν κινούνταν τα άκρα της. Το επεισόδιο έληξε με τη χορήγηση φαρμάκου.
28 Ιανουαρίου 2022 11:25 π.μ. - Η Τζωρτζίνα είχε παρόμοιο επεισόδιο 1,5 λεπτού το οποίο λύθηκε αυτόματα.
28 Ιανουαρίου 2022 14:30 – Νέο επεισόδιο 3 λεπτών, η Τζωρτζίνα ανέβασε πυρετό.
28 Ιανουαρίου 2022 18:30 – Επεισόδιο 1,5 λεπτού.
29 Ιανουαρίου 2022 00:00 – Επεισόδιο 1,5 λεπτού.

Αμέσως μετά το τελευταίο επεισόδιο ακούστηκε από τα χείλη της Ρούλας Πισπιρίγκου η φράση που υπάρχει και στη δικογραφία «αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα. Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμη, θα δείτε», που είπε στους γιατρούς.

Στις 29 Ιανουαρίου 2022, στις 14:28 η Τζωρτζίνα παθαίνει το επόμενο επεισόδιο με άπνοια, κόρες σε μυδρίαση. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης από τους γιατρούς, το διασωλήνωσαν αλλά δυστυχώς στις 15:50 κατέληξε.

Παρών ο πατέρας στη βασική απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας

Σε μια αποκάλυψη που αν ισχύει, ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας προχώρησε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού, πέντε απόπειρες δολοφονίας της Τζωρτζίνας σε διάστηκα 13 ωρών, φαίνεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Από τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει ότι η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη σε χώρο που βρισκόταν μαζί και το παιδί ήταν στις 14 Απριλίου του 2021 όταν καταγράφεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο άλλο ένα περιστατικό της Τζωρτζίνας όπου επιβιώνει μετά από 55 λεπτά ΚΑΡΠΑ, έχοντας αφήσει όμως επάνω του την τετραπληγία.

Επίσης ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν παρών και δυο ακόμα φορές στις 26 και 27 Ιανουαρίου του 2022, η 26η Ιανουαρίου είναι η ημέρα εισαγωγής του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων όπου κάθετε όλο το βράδυ με την Ρούλα Πισπιρίγκου, όμως τότε δεν σημειώνεται κάποιο επεισόδιο στο παιδί και από εκεί και έπειτα μέχρι το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου μόνη με το παιδί είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου», αναφέρει στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.