ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επισκεπτήριο στις φυλακές από τη μητέρα και την αδερφή της

μητέρα και αδερφή Ρούλας Πισπιρίγκου
Επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού από τη μητέρα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.
InTime / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η μητέρα και η αδερφή της την επισκέφθηκαν στις φυλακές Κορυδαλλού. Πότε θα αποφυλακιστεί ρωτούσε η 33χρονη. Νέες αποκαλύψεις για τις περίεργες κλήσεις στο ΕΚΑΒ λίγο πριν πεθάνει η Ίριδα.

Χωρίς περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό και διαχωριστικό πλέξιγκλας, συναντήθηκε με τη μητέρα και την αδερφή της η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη βρίσκεται κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού και μετά την τελευταία επίσκεψη που είχε δεχθεί το Μεγάλο Σάββατο, είδε τη μητέρα, την αδελφή και τον πατριό της να τη συναντούν.

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μετέφεραν στην 33χρονη, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, είδη πρώτης ανάγκης. Οι δυο τους εμφανώς συγκινημένες αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις σε εκπροσώπους του Τύπου που περίμεναν έξω από το σωφρονιστικό κατάστημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπάθησε να πλησιάσει στη μητέρα και την αδερφή της, ωστόσο, αυτό δεν επετράπη από τον αστυνομικό που επιτηρούσε το επισκεπτήριο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η μεγάλη αγωνία της 33χρονης ήταν το πότε θα αποφυλακιστεί.

Τα επόμενα 24ωρα, πιθανότατα την Τρίτη ή την Τετάρτη, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να έχει συνάντηση με τους δικηγόρους της στις φυλακές, έτσι ώστε να χαράξουν την υπερασπιστική γραμμή της και παράλληλα να προχωρήσουν στο αίτημα αποφυλάκισης που έχει αποφασίσει να καταθέσει.

Νέες αποκαλύψεις για Ρούλα Πισπιρίγκου - Οι περίεργες κλήσεις στο ΕΚΑΒ πριν πεθάνει η Ίριδα

Οι νέες πληροφορίες αυτή τη φορά, αφορούν τον θάνατο της Ίριδας, καθώς και τις κλήσεις της κατηγορούμενης πριν και μετά τον θάνατο της κόρης της.

Η περίεργη κλήση στο ΕΚΑΒ σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», έγινε από τη Ρούλα Πισπιρίγκου μια μόλις μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας, στις 20/3/2021, η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κάλεσε το 166, ωστόσο η κλήση διήρκησε μόλις 11 δευτερόλεπτα με την 33χρονη να το κλείνει χωρίς να μιλήσει σε κανέναν. Ακόμα, στις 20/3/2021 κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο για «πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης».

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα είχε ενημερώσει την Εισαγγελία για εγκληματική ενέργεια

Οι ανησυχίες της Ρούλας Πισπιρίγκου για «γονιδιακό» πρόβλημα - Τα κοινά στοιχεία Τζωρτζίνας, Μαλένας