ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Η εξοργιστική ανάρτηση του δράστη μέσα από το νοσοκομείο - «Ντυμένη νύφη στους Θεούς»

Καβάλα: Η εξοργιστική ανάρτηση του δράστη μέσα από το νοσοκομείο - «Ντυμένη νύφη στους Θεούς»
Η φωτογραφία που ανάρτησε ο δράστης.
Alpha

Καβάλα: Σήμερα Κυριακή, 8 Μαΐου, Παγκόσμια ημέρα της Μητέρας, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν την 43χρονη φαρμακοποιό, που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του 55χρονου συζύγου της στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου στην Καβάλα - Η ανάρτηση του καθ΄ ομολογία δράστη που εξόργισε τους συγγενείς του θύματος 

Παρότι νοσηλεύεται από την ώρα της σύλληψής του φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Καβάλας, ο 55χρονος δράστης φαίνεται ότι έχει βρεθεί με κινητό επάνω του.

Ειδικότερα το μεσημέρι της Κυριακής (8/5) έκανε μια ανάρτηση στο Facebook ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με τη γυναίκα που έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Στην φωτογραφία ο καθ’ ομολογία δράστης κρατά αγκαλιά το θύμα που φοράει το νυφικό της.

Στην ανάρτηση γράφει: «Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους Θεούς».

Η πράξη αυτή έχει – σύμφωνα με τον Alpha – εξοργίσει το συγγενικό περιβάλλον της 43χρονης.

Aπέραντη θλίψη στην κηδεία της 43χρονης

Σε βαρύ κλίμα τελέστηκε η κηδεία της 43χρονης στο Αμυγδαλεώνα Καβάλας που δολοφόνησε ο σύζυγος της μέσα στο φαρμακείο στις Πηγές. Φίλοι συγγενείς δεν μπορούν να βρουν λόγια παρηγοριάς για να πουν στους συγγενεις που δεν μπορούν να πιστέψουν όσα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το makthes.gr, όλοι μιλούν για μια γυναίκα πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη, ενώ η σκέψη τους είναι στα δύο παιδιά του ζευγαριού.

Την ίδια ώρα συνεχίζει να νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 55χρονος συζυγοκτόνος και αύριο το πρωί οι θεράποντες γιατροί θα κρίνουν ποτέ θα λάβει εξιτήριο ώστε να μπορέσει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή.

Την ημέρα που σύσσωμη η ανθρωπότητα τιμά και γιορτάζει την ιερότητητά της μητέρας, ο Αμυγδαλεώνας Καβάλας και όλη η Ελλάδα, κηδεύει μία μάνα. Μία μάνα που έπεσε θύμα της υποτιθέμενης αγάπης ενός συζύγου δυνάστη", δήλωσε πριν την κηδεία ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, κ. Μανώλης Βονικάκης.

Την στραγγάλισε και κοιτούσε το άψυχο σώμα της 43χρονης για 3 ώρες

Νέα στοιχεία σχετικά με τη δολοφονία της 43χρονης από τον 55χρονο σύζυγό της στο χωριό Πηγές Νέστου έρχονται στη δημοσιότητα, προκαλώντας σοκ.

Το βιντεοσκοπημένο υλικό βρίσκεται ήδη στα χέρια της αστυνομίας και έχει ενταχθεί στο φάκελο με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και θα περιλαμβάνουν την δικογραφία. Εκεί φαίνονται όλες οι κινήσεις του ζευγαριού, καθώς και τα τελευταία λεπτά της ζωής της φαρμακοποιού που μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για εκείνη όλοι όσοι την γνώριζαν ως άνθρωπο και επαγγελματία.

Όσον αφορά το υλικό από τις κάμερες του φαρμακείου το οποίο έχει στα χέρια της η Αστυνομία, σύμφωνα με το kavalapost.gr έδειξε ότι τη σκότωσε στις 17:00, την έσυρε στο κουζινάκι και την κοιτούσε για τρεις ώρες, ενώ στις 20:00 αυτοτραυματίστηκε και γύρω στα μεσάνυχτα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Υπεβλήθη και σε δεύτερη εγχείρηση ο δολοφόνος της 43χρονης φαρμακοποιού

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο χέρι και συγκεκριμένα στους τένοντες υπεβλήθη ο δολοφόνος και σύζυγος της 43χρονης φαρμακοποιού, καθώς μετά το φονικό αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι στα χέρια και στον λαιμό.

Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαΐου 2022 απολογήθηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει, αλλά φοβήθηκε ότι δε θα ξαναδεί τα παιδιά του, ενώ δεν εμφανίστηκε συντετριμμένος από το γεγονός ότι αφαίρεσε με φρικτό τρόπο τη ζωή της συζύγου του και μητέρας των δύο ανήλικων τέκνων τους.

Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς η κίνηση του 55χρονου συζύγου της να τη στραγγαλίσει ήταν αιφνιδιαστική και δεν άφησε περιθώρια για αντίσταση.

Σημειώνεται, επίσης, ότι μέχρι στιγμής δεν τον έχει επισκεφτεί κάποιος συγγενής ή φίλος του, ενώ τη Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή.

Διαβάστε επίσης:

Καβάλα: Την στραγγάλισε και κοιτούσε το άψυχο σώμα της 43χρονης για 3 ώρες - Νέες αποκαλύψεις