ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Γκουσγκούνης: Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός του εγγονού του - «Έφυγες με το κεφάλι ψηλά»

Κώστας Γκουσγκούνης: Ραγίζει καρδιές ο αποχαιρετισμός του εγγονού του - «Έφυγες με το κεφάλι ψηλά»
Την Δευτέρα ο Κώστας Γκουσγκούνης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία
Facebook - Dimitris Gouzgounis

Κώστας Γκουσγκούνης: Ο εγγονός του αποχαιρετά τον γνωστό ηθοποιό και ραγίζει καρδιές.

Την τελευταία του πνοή άφησε από ανακοπή στο Θριάσιο Νοσοκομείο, την Παρασκευή σε ηλικία 91 ετών ο πρωταγωνιστής των αισθησιακών ταινιών Κώστας Γκουσγκούνης. Ο ηθοποιός αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και μάλιστα είχε χρειαστεί τον περασμένο Ιανουάριο να νοσηλευτεί σε κλινική καθώς είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Την Δευτέρα ο Κώστας Γκουσγκούνης οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία. Ο εγγονός του, Δημήτρης Γκουσγκούνης, λίγες ώρες μετά την κηδεία του, επέλεξε να κάνει δύο αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook και να του πει το δικό του «αντίο».

Ο Δημήτρης Γκουσγκούνης ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες και στη λεζάντα έγραψε: «Έφυγες με το κεφάλι ψηλά, χαμογελαστός, δυνατός, άφοβος, όπως πάντα, όταν εσύ το θέλησες πλήρης ημερών. Πλέον θάνατος αναίσθητων… Θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας αιώνια σου η μνήμη πατέρα και παππού μας».

Στη συνέχεια, ανέβασε και την τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη του παππού του, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το 2018.

«Καλό ταξίδι θα βρίσκεσαι ανάμεσα μας!», έγραψε.

Στην συνέντευξη του, ο Κώστας Γκουσγκούνης είχε μιλήσει για τη ζωή του, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του στις ταινίες πορνό, τους δυο γάμους του, αλλά και για τους δυο εγγονούς του, τον Δημήτρη και τον Κώστα.

Μάλιστα, είχε συστήσει στο κοινό τον Δημήτρη και είχε αναφέρει ότι έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Κώστας Γκουσγκούνης

Το «αντίο» της Ναταλίας Γερμανού στον Κώστα Γκουσγκούνη