ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι: Νέα τροπή στις έρευνες για την έκρηξη - Βρέθηκαν 15 κούτες με λαθραία τσιγάρα στο ξυλουργείο

Μενίδι: Νέα τροπή στις έρευνες για την έκρηξη - Βρέθηκαν 15 κούτες με λαθραία τσιγάρα στο ξυλουργείο
Μενίδι: Το εύρημα που φέρνει ανατροπή στις έρευνες για την έκρηξη στο ξυλουργείο
INTIME

Μενίδι: Το εύρημα που φέρνει ανατροπή στις έρευνες για την έκρηξη στο ξυλουργείο

Σε ένα φορτηγάκι που βρέθηκε μέσα στο ξυλουργείο που ανατινάχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μενίδι επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση της μυστηριώδους υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν από τους αστυνομικούς περίπου 15 μεγάλες κούτες με λαθραία τσιγάρα. Το συγκεκριμένο εύρημα δίνει άλλη τροπή στις έρευνες των Αρχών.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει στη διάθεσή της υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έχει καταγράψει τις κινήσεις των δραστών. Δύο άτομα εμφανίστηκαν στο σημείο, έσπασαν τον υαλοπίνακα του ξυλουργείου και στη συνέχεια ο ένας από τους δύο τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο εσωτερικό της βιομηχανίας. Εκτιμάται ότι με τον τρόπο αυτό ήθελαν να προκαλέσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη καταστροφή στο χώρο.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούνταν από πολύ μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης και φυτίλι.

Μενίδι: Ισοπεδώθηκε το ξυλουργείο από την έκρηξη

Όπως φαίνεται στα βίντεο του Newsbomb.gr το ξυλουργείο στο Μενίδι καταστράφηκε ολοσχερώς, ωστόσο, σύμφωνα με την πυροσβεστική δεν εντοπίστηκαν εγκλωβισμένα άτομα ούτε υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ήταν τέτοια η ισχύς της έκρηξης, δε, που προκλήθηκαν ζημιές και σε σταθμευμένα οχήματα κοντά στο ξυλουργείο στο Μενίδι.

Από την πρώτη εικόνα που είχε η αστυνομία η έκρηξη οφειλόταν σε εκρηκτικό μηχανισμό στο ισόγειο του κτηρίου στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η εκτίμηση αυτή προέκυψε από το γεγονός ότι στον χώρο του ξυλουργείου βρέθηκαν υπολείμματα από εκρηκτικό μηχανισμό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε μαρτυρία κατοίκου της περιοχής που ανέφερε ότι αρχικά άκουσε ένα σπάσιμο της τζαμαρίας και στη συνέχεια ακολούθησε η έκρηξη.

Σχετικές ειδήσεις