ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Θεσσαλονίκη: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο
Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε σε εγκαταλλελημένο κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Άγνωστα τα αίτια θανάτου. Τον βρήκαν λόγω της έντονης δυσοσμίας γύρω από το κτίριο.
makthes.gr

Νεκρός σε προχωρημένη σήψη εντoπίστηκε άνδρας την Παρασκευή 3 Ιουνίου σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Έντονη δυσοσμία πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» αναδυόταν για αρκετές ημέρες, γεγονός που προβλημάτισε κατοίκους και περαστικούς.

Σύμφωνα με το makthes.gr, όταν έφθασε αρχικά η αστυνομία, βρήκαν μία νεκρή γάτα στην αυλή του σπιτιού την οποία και απομάκρυναν νομίζοντας ότι η μυρωδιά οφείλεται στη σορό του ζώου.

Ωστόσο όσο περνούσαν οι μέρες, η δυσοσμία γινόταν όλο και πιο έντονη και έτσι καταστηματάρχες της περιοχής που βρίσκονταν κοντά στο οίκημα αποφάσισαν να μπουν μέσα στο κτίριο για να δουν τι συμβαίνει και βρέθηκαν μπροστά σε μακάβριο θέαμα.

Τότε, βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, καθώς διαπίστωσαν ότι ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, μόλις λίγα μέτρα από τον δρόμο και τα καταστήματα. Κάλεσαν την αστυνομία άμεσα, η οποία έφτασε στο σημείο μαζί με τη σήμανση και μια νεκροφόρα.

Τα αίτια θανάτου δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα καθώς οι αστυνομικές αρχές περιμένουν την νεκροτομή-νεκροψία η οποία θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Το συγκεκριμένο κτίριο είχε απασχολήσει ξανά τα τοπικά ΜΜΕ στο παρελθόν, καθώς αποτελεί υγειονομική βόμβα. Σύμφωνα με κάτοικο της οδού Μελενίκου, το κτίριο είχε καθαριστεί όταν το θέμα πήρε διαστάσεις, αλλά εξακολουθεί να χρησιμοποιείται από ανθρώπους που διαμένουν εκεί παράνομα μιας και οι πρόσβαση σε αυτό είναι ελεύθερη και οποιοσδήποτε μπορεί να μπει μέσα και να κοιμηθεί, να κάνει χρήση ουσιών κλπ.

«Η σορός βρέθηκε στο δεξί δωμάτιο του ισογείου του σπιτιού αλλά αν μπει κάποιος μέσα θα δει ότι υπάρχουν σκουπίδια, στρώματα, κουβέρτες κλπ. Από τότε που βρέθηκε το πτώμα η κινητικότητα στο σπίτι έχει μειωθεί αλλά γενικά μπαινοβγαίνουν άτομα και το χρησιμοποιούν για να κοιμούνται ή για να κάνουν χρήση», αναφέρει στην ιστοσελίδα makthes.gr εργαζόμενος στην περιοχή.