ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης - «Ήταν υγιέστατη», λέει ο πατέρας της (vid)

Κρήτη: Θρήνος στην κηδεία της 22χρονης
Η κηδεία της 22χρονης τελέστηκε στη γενέτειρα της, στα Παλαιά Ρούματα Χανίων
cretapost

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 22χρονη φοιτήτρια που «έσβησε» ξαφνικά στο γήπεδο την ώρα της προπόνησης το απόγευμα της Τρίτης.

Η κηδεία της 22χρονης, που πέθανε την ώρα της προπόνησης στην Κομοτηνή, τελέστηκε στις 11 το πρωί της Παρασκευής (17/6) στη γενέτειρα της, στα Παλαιά Ρούματα Χανίων

Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν ανακοπή άγνωστης αιτίας με την θεία της πάντως να μην μπορεί να καταλάβει πώς με εξετάσεις καθαρές φεύγει έτσι αναπάντεχα ένα υγιέστατο 22χρονο κορίτσι, αθλήτρια στίβου. «Έκανε, έκανε (εξετάσεις), όλα ήταν εντάξει. Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα. Κι εμείς αυτό λέμε τι να έχει γίνει» ανέφερε θεία της 22χρονης στο Mega.

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα αναμένεται να δώσουν οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας, που αυτό το διάστημα διένυε την πιεστική περίοδο της εξεταστικής.

«Ήταν η περίοδος εξεταστικής πάνω και είχε άγχος παράλληλα έκανε και τις προπονήσεις. Είχε και τον πατέρα της με το πρόβλημα που είχε. Ήταν φτωχοί άνθρωποι, πάρα πολύ φτωχοί και όλα αυτά την καταρράκωσαν» τόνισε γείτονας της αδικοχαμένης κοπέλας.

«Η κόρη μου δεν ήταν εμβολιασμένη για τον covid-19. Ήταν υγιέστατη, τι έφταιξε δεν ξέρουμε. Περιμένουμε τις ιστολογικές. Η οικογένειά μου ευχαριστεί όλον τον κόσμο, για την συμπαράσταση στο βαθύ πένθος μας», ανέφερε από την πλευρά του ο πατέρας της κοπέλας στον Alpha.