ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο ΑΠΘ – Τουλάχιστον ένας τραυματίας

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο ΑΠΘ
Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στο ΑΠΘ
Thestival

Συμπλοκή που οδήγησε σε τραυματισμό, τουλάχιστον ενός ατόμου σημειώθηκε πριν από λίγο στον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας εντός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το αιματηρό συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 22:00, στην πλατεία Χημείου. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Thestival, ομάδα 20 περίπου ατόμων εισήλθε στο campus και κινήθηκε προς την πλατεία Χημείου

Εκεί συνεπλάκη με άτομα που ήταν ήδη στον χώρο. Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, έπεσαν έξι πυροβολισμοί και ένα άτομο τραυματίστηκε. Στη συνέχεια η ομάδα των 20 ατόμων αποχώρησε από το campus.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για πέντε άτομα που επέβαιναν σε όχημα που σταθμεύθηκε από αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Αγίου Δημητρίου, ενώ ένα ακόμα άτομο προσήχθη εντός του ΑΠΘ.

Στο χειρουργείο με σφαίρες στα πόδια το θύμα – Πήγε πεζός στο νοσοκομείο

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται αυτή την ώρα ο άνδρας που τραυματίστηκε. O τραυματίας μετέβη πεζός στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Φέρει τραύματα στα πόδια και μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να του αφαιρεθούν οι σφαίρες. Αφού ολοκληρωθεί η χειρουργική επέμβαση, το άτομο θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και άλλες εξετάσεις.