ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Άνδρας προσπάθησε να πετάξει τσουβάλι με νεογέννητα κουτάβια στα σκουπίδια

Ηλεία: Άνδρας προσπάθησε να πετάξει τσουβάλι με νεογέννητα κουτάβια στα σκουπίδια
Καταγγελία σοκ στην Ηλεία - Άνδρας πήγε να πετάξει κουτάβια μέσα σε κάδο

Σοκάρει η καταγγελία κατοίκου στην Ηλεία που είδε έναν άνδρα να προσπαθεί να πετάξει τσουβάλι με νεογέννητα κουτάβια στα σκουπίδια

Σοκάρει το περιστατικό στο Περιστέρι Ήλιδας, όπου ένας άνδρας εθεάθη να κρατάει ένα τσουβάλι με νεογέννητα κουτάβια και να είναι έτοιμος να τα πετάξει στον κάδο απορριμμάτων.

Το συμβάν αυτό είδε κάτοικος της περιοχής και τον σταμάτησε επ’ αυτοφώρω καταφέρνοντας έτσι να σταματήσει την αποτρόπαια αυτή πράξη του άνδρα και να επιστέψουν τα μικρά σκυλιά, τα οποία βρήκε να κλαίνε, στη μητέρα τους.

Οι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον δράστη. Παράλληλα η φιλοζωική ένωση Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας και η Πανελλαδική φιλοζωική και περιβαλλοντική ομοσπονδία θα δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασανισμός ζώων αποτελεί ποινικό αδίκημα και διώκεται ποινικά και μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μέχρι και τη φυλάκιση.

Αναλυτικά η καταγγελία

«Τον πιάσαμε επ’ αυτοφώρω να πηγαίνει να πετάξει νεογέννητα κουτάβια 6 ημερών κλεισμένα σε τσουβάλι!!!!!

Κάτοικος Περιστερίου Ήλιδας!

Δέχθηκα πρωί ένα τηλέφωνο ότι ένα αγροτικό αυτοκίνητο μεταφέρει τσουβάλι με 5 κουτάβια κλεισμένα ασφυκτικά, πηγαίνοντας να τα πετάξει!!!!!!

Πήγα αμέσως στο σημείο ..το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο…και αντίκρυσα ένα τσουβάλι, δεμένο σφικτά κόμπο και μέσα 5 νεογέννητα κουτάβια 6 ημερών να κλαίνε!!!

Κλεισμένα μέσα σε τσουβάλι ,να ασφυκτιούν. Με αισχρό βασανισμό τους μέχρι να τα πετάξει προφανώς σε κάποιο κάδο !!!! Κάλεσα επιτόπου την αστυνομία , πήγε αυτόφωρο και θα κρατηθεί και ας ελπίσουμε η δικαιοσύνη να λειτουργήσει και να αποφασίσει σωστά!

Η φιλοζωική μας ένωση Αδέσποτες Ψυχές Αμαλιάδας και Πανελλαδική φιλοζωική και περιβαλλοντική ομοσπονδία θα δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής!!!

Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΟΥΤΑΒΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και έχει διοικητικό πρόστιμο 50.000 ευρώ για κάθε ζώο ,καθώς και ποινή φυλάκισης έως 10 Έτη!!!!

Για να δούμε …τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη!!!

ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!!!

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ!!!

ΣΕ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ Η ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΛΕΊΤΕ ΤΟ 100! ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ!

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ!!!!»