ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψη για τον βιασμό της 12χρονης: «Υπάρχει αποστολή βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου»

Αποκαλύψη για τον βιασμό της 12χρονης: «Υπάρχει αποστολή βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου»
INTIME

Για την υπόθεση του 53χρονου στα Σεπόλια που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη μίλησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές.

«Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα. Γίνεται ανάλυση τηλεφώνων και υπολογιστή. Απαιτείται κάποιος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Εξετάζεται κατά προτεραιότητα η περίπτωση, έπειτα από εντολή» ανέφερε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.

Παράλληλα ο υφυπουργός αποκάλυψε πως υπάρχει αποστολή βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου από το κινητό της 12χρονης. «Οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται. Γίνεται σε βάθος έρευνα, συστηματική, η υπηρεσία ανηλίκων έχει διερευνήσει με μυστικότητα και σε βάθος την υπόθεση. Υπάρχει αρκετός δρόμος, προκύπτουν IP διευθύνσεις ατόμων που έρχονταν σε επαφή με την ανήλικη. Φαίνεται από το τηλέφωνό της να έχουν προκύψει κλήσεις προς ορισμένα άτομα. Επίσης υπάρχει αποστολή βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου. Υπάρχουν στοιχεία που χρήζουν περαιτέρω διερεύνηση. Εκτιμούμε ότι θα προκύψουν στοιχεία και για άλλα άτομα».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτώμενος αν πρόκειται για κύκλωμα ή μεμονωμένες περιπτώσεις, ο Λευτέρης Οικονόμου άφησε να εννοηθεί πως από την έρευνα προκύπτει «οργανωμένη έκθεση της ανήλικης»: «Προκύπτει η εμπλοκή του επιχειρηματία που εκμεταλλεύονταν την ανήλικη. Δείχνει να υπάρχει οργανωμένη έκθεση της ανήλικης και εκμετάλλευσή της σε θέματα πορνείας, είναι όμως αρκετά πρόωρο να μιλήσουμε για συμπεράσματα. Είναι μια περίπτωση αρκετά ευαίσθητη. Μιλάμε για ένα κορίτσι 12 ετών που έχει κακοποιηθεί ψυχολογικά και σωματικά».

Τέλος, ο Λευτέρης Οικονόμου, σημείωσε: «Έχουν κινηθεί όλες οι διαδικασίες για να υπάρξουν βουλεύματα και άρση του απορρήτου για να γίνουν οι διαδικασίες που επιβάλλονται. Χρειάζεται να είμαστε πολύ κοντά στα παιδιά. Να έχουμε ουσιαστική σχέση επικοινωνίας και οτιδήποτε μας προβληματίζει στη συμπεριφορά τους να το κοιτάμε».

Σχετικές ειδήσεις

Άννα Φόνσου: «Είδα με τα μάτια μου τη 12χρονη να κάνει θελήματα του 53χρονου στις 12 το βράδυ»

Νέα ποινική δίωξη σε βάρος του 53χρονου που βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια

Σεπόλια: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ – Σήμερα η δημοσιοποίηση των στοιχείων του 53χρονου