ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπρωτία: Σύλληψη 67χρονου που έριχνε φόλες σε αδέσποτα

Θεσπρωτία: Σύλληψη 67χρονου που έριχνε φόλες σε αδέσποτα

Θεσπρωτία: Οι τοπικές Αρχές συνέλαβαν 67χρονο που έριχνε φόλες σε αδέσποτα ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τεμάχια κρέατος εμποτισμένα με δηλητήριο

Χειροπέδες σε 67χρονο άνδρα πέρασαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ηγουμενίτσας σε περιοχή της Θεσπρωτίας ο οποίος κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσία για την προστασία των ζώων.

Μετά από καταγγελία οι τοπικές Αρχές προχώρησαν σε διερεύνηση της υπόθεσης, στο πλαίσιο της οποίας βρήκαν και κατάσχεσαν έξι τεμάχια κρέατος εμποτισμένα με δηλητήριο (φόλες), που προορίζονταν για αδέσποτα ζώα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη σήμερα (19-10-2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας ημεδαπός, που κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των ζώων.

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο άμεσης διερεύνησης καταγγελίας, εντόπισαν σε σημεία πλησίον της κατοικίας του κατηγορούμενου (6) τεμάχια κρέατος εμποτισμένα με δηλητήριο (φόλες), που είχε τοποθετήσει για τη θανάτωση αδέσποτων ζώων.

Τα τεμάχια κρέατος κατασχέθηκαν προκειμένου να εξεταστούν από την αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Διαβάστε επίσης:

Στα αζήτητα εντοπίστηκε 61χρονος αγνοούμενος από τη Θεσπρωτία

Ρέθυμνο: Έμεινε το ασθενοφόρο στη μέση του δρόμου με τον ασθενή μέσα!

Λάρισα: Ένοχοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια υπεύθυνοι εταιρείας