ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια - Ξεσπά η αδελφή της μητέρας: «Η ανιψιά μου είναι παιδί»

Σεπόλια - Ξεσπά η αδελφή της μητέρας: «Η ανιψιά μου είναι παιδί»
«Δεν πιστεύω ότι κάποια μάνα θα εξέδιδε το παιδί της για να πάρει 20 και 25 ευρώ»
INTIME NEWS

Η αδελφή της μητέρας της 12χρονης ξεσπά για τις δηλώσεις της δικηγόρου του 34χρονου

Νέα σοκαριστικά στοιχεία συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση στα Σεπόλια. Η αδελφή της μητέρας της 12χρονης ξεσπά για τις δηλώσεις της δικηγόρου του 34χρονου, μιλώντας στην εκπομπή TLive.

«Δεν φαίνεται για 18 χρονών το παιδί, φαίνεται για 12χρονο. Για παραπάνω από 13 ετών το παιδί δεν το κάνεις. Ό,τι μάθαμε, το μάθαμε από την τηλεόραση. Δεν πιστεύω ότι κάποια μάνα θα εξέδιδε το παιδί της για να πάρει 20 και 25 ευρώ. Προσπαθούν να την μπλέξουν, ότι δεν εμπλέκεται εκείνη. Δεν μου είχε αναφέρει κάτι, και ούτε τον ήξερα εγώ τον άνθρωπο αυτόν. Αν μπορεί να λέγεται και άνθρωπος. Γιατί δεν λέγεται άνθρωπος», είπε και συνέχισε λέγοντας: «Σοκαριστήκαμε, έχουμε σοκαριστεί όλοι».

Μάλιστα ανέφερε πως με την αδελφή της μίλησε τελευταία φορά πριν ένα μήνα, ενώ δεν είχε μάθει αν όλο αυτό το διάστημα είχε κάνει κάποια καταγγελία για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν το έκρυβε η μητέρα, η θεία της μικρής απάντησε πως «προφανώς μπορεί να της είχε πει και η ίδια η αστυνομία να το κρύβει και να μην το δημοσιεύει ούτε στους συγγενείς της. Δεν μπορώ να ξέρω αν όλα αυτά που λένε ισχύουν ή δεν ισχύουν. Πάντως την γυρεύουν συνέχεια και υποστηρίζουν την μάνα τους. Θα είχε αποκαλύψει την μητέρα της αν όντως εμπλεκόταν η μάνα της».

Η αδελφή σας, σας είχε μιλήσει για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε σε σχέση με το μεγάλωμα των παιδιών;

«Σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες. Ειδικά αν έχεις 8 παιδιά και με την κρίση που υπάρχει, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες».

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Δρακόντια μέτρα για τη μητέρα της 12χρονης στον Κορυδαλλό

Μετά τον σάλο ο Λιάγκας τώρα λέει πως δεν είδε φωτογραφίες

Ηλίας Μίχος: Του γύρισαν την πλάτη γιος και πρώην σύζυγος