ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Νέα στοιχεία «φωτιά» για το ρόλο της μητέρας

Σεπόλια: Νέα στοιχεία «φωτιά» για το ρόλο της μητέρας
Η μητέρα της 12χρονης
Eurokinissi

Σεπόλια: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης

Νέα ντοκουμέντα έφερε στο φως το Mega που ρίχνουν περισσότερο φως στη σκοτεινή και δυσώδη υπόθεση στα Σεπόλια.

Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετίζονται με το ρόλο που διαδραμάτιζε η 37χρονη μητέρα. Μέσα από μηνύματα, καταθέσεις και διαλόγους που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, η μητέρα φαίνεται πως αγόραζε τσιγάρα στην 12χρονη, να γνώριζε ότι είχε στην κατοχή της δύο κινητά τηλέφωνα ενώ πήγαινε ακόμα στην 5η Δημοτικού και να ήταν παρούσα σε ένα από τα ραντεβού της ανήλικης με άγνωστο άντρα.

Η αντίδρασή της όταν η μικρή της τηλεφώνησε από τη Λευκάδα μόλις η θεία της διαπίστωσε τα όσα συνέβαιναν βάζει σε σκέψεις. Η 12χρονη χωρίς να επεκταθεί φέρεται να πληροφόρησε τη μητέρα του, πως η θεία ξέρει πλέον τα πάντα.

Το περασμένο καλοκαίρι η 12χρονη βρίσκεται στη Λευκάδα και λίγο πριν αποκαλυφθεί το μαρτύριο που βιώνει, η μητέρα της στέλνει μηνύματα που της ζητάει να τα σβήσει.

Μητέρα: Τι θα κάνεις; Απάντησε η άλλη γ(…) τη φάρα μου;

12χρονη: Όχι δεν μου απάντησε, μην στέλνεις τέτοιο

Μητέρα: Καλά γεια.

12χρονη: Θα σου πω εγώ. Έλα γεια.

Μητέρα: Του χρόνου. Σβήσε τα μηνύματα

Λίγες μέρες μετά οι υποψίες της θείας έχουν επιβεβαιωθεί. Η 12χρονη τηλεφωνεί στη μητέρα της και την ενημερώνει για αυτά που έχουν συμβεί. Η 37χρονη παίρνει τηλέφωνο την ίδια μέρα, τον Ηλία Μίχο. Ο διάλογός τους ήταν εκρηκτικός.

Μίχος: Εγώ δεν έστειλα καμία φωτογραφία. Έλα από εδώ σε παρακαλώ

Μητέρα: Έχουν το προφίλ σου θα τα ψάξουν όλα στο τμήμα. Σε ανήλικο!

Μίχος: Εγώ δεν έχω στείλει καμία φωτογραφία.

Μητέρα: Τα έχει φωτογραφίες όλα, τι έλεγες.

Μίχος: Έλα από εδώ.

Μητέρα: Τελείωσες.

Μίχος: Τι λες;

Μητέρα: Ρε βρωμοπ**** ανώμαλε.

Μίχος: Ηρέμησε και έλα από εδώ.

Μητέρα: Με ανήλικο ήθελες γ**** παιδεραστή.

Μίχος: Εγώ; Έλα από εδώ σου λέω.

Μητέρα: Δεν έχεις στείλει τίποτα εσύ ναι; Τα μηνύματα ρε π**** στο κοριτσάκι ποιος τα έστειλε; Θα βρω τη γυναίκα σου, τον γιο σου. Σε είχα προειδοποιήσει, τα έχει όλα η θεία της στα χέρια της, όλα! Έχω χάσει πάσα ιδέα, με κατέστρεψες. Με το 12χρονο; Θα σε θάψω, τελείωσες. Στο παιδί ρε ανώμαλε; Διαβάζω τι λες στα μηνύματα. Θα σε θάψω!

Μίχος: Τι λες; Έλα από εδώ.

Μητέρα: Θα σε εξαφανίσω. Τα βρήκε όλα η θεία της στα κινητά της. Τα πήρε με το ζόρι από τα χέρια της την ώρα που έγραφες στο παιδί και τα είδε. Μου τα έστειλε όλα, ρε κτήνος. Φοβάσαι ε; Μην σε δώσει το κοριτσάκι βρωμοπ*****. Τα κινητά της θα πάνε στο τμήμα στους ειδικούς και θα ελέγξουν αν είσαι εσύ η όχι. Έχει αναλάβει η θεία της από εκεί.

Μίχος: Πες μου αυτό που σε ρώτησα.

Μητέρα: Κι άλλα μου στέλνει η θεία της. Ήθελες να **** μέσα της, της έστελνες βίντεο, της έλεγες να παίξει το **** της, μου τα στέλνει όλα τώρα και πάω στο τμήμα. Τελείωσες σήμερα στα κανάλια θα σε βγάλω π**** παιδεραστή, θα σε θάψω

Μίχος: Ηρέμησε έλα πάμε κάπου να τα πούμε.

Μητέρα: Στο τμήμα θα τα πούμε, θα σε θάψω, σήμερα ήρθε το τέλος σου.

Την ίδια στιγμή με ιδιαίτερη προσοχή εξετάζονται και μια σειρά από καταθέσεις γειτόνων της 37χρονης. Μια γυναίκα έχει αναφέρει πως σε ένα ραντεβού της 12χρονης με άγνωστο άτομο, ήταν παρούσα και η μητέρα.

«Πάντως εγώ που τύχαινε να βλέπω την 12χρονη και τα αδέρφια της κάποιες φορές, δεν καταλάβαινα να είναι τα παιδιά κακοποιημένα. Ούτε η 12χρονη μου έμοιαζε να είναι ένα παιδί που χρειάζεται βοήθεια ή κάτι τέτοιο. Ήταν πάντα ευγενική και χαρούμενη. Επίσης θέλω να σας πω ότι έχει τύχει να δω την 12χρονη ένα βράδυ σε ένα πάρκο και κάποια στιγμή βγήκε αυτή με έναν ανδρα και από πίσω η μαμα της. Στην αρχή φοβήθηκα που είδα το παιδί με έναν ασχετο νεαρό αλλά μετά που είδα τη μαμα ηρεμησα. Πού να σκεφτόμουν τότε τι θα μπορούσε να συμβαίνει. Τέλος θέλω να πω ότι εγώ ξέρω τον Μίχο. Μιλούσαμε αρκετά όσο έμενα στη γειτονιά και είχε τύχει να μου ζητήσει να του φέρω και εκδιδόμενη για να συνευρεθεί μαζί της, γιατι έχω γνωστές. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να πιστέψω ότι αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά που ακούω στα κανάλια. Ήταν ευγενικός και βοηθούσε τους πάντες» δηλώνει γειτόνισσα της οικογένειας.

Η 37χρονη επιμένει από την πρώτη στιγμή πως δεν γνώριζε τίποτα για τον εφιάλτη της ανήλικης. Αρνείται την βαρύτατη κατηγορία για διακεκριμένη μαστροπεία που αντιμετωπίζει και επικαλείται τις αντιδράσεις και την αγάπη των παιδιών της. Με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να συνεχίζουν την έρευνα με μεγάλη σχολαστικότητα.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Το μήνυμα που «καρφώνει» τη μητέρα της 12χρονης

Ο διάλογος μεταξύ της 37χρονης μητέρας και της 12χρονης κόρης της φέρεται να δείχνουν πως γνώριζε τα όσα βίωνε η ανήλικη στα χέρια του 53χρονου Ηλία Μίχου.

Ένας διάλογος της 12χρονης με την 37χρονη μητέρα της φέρεται να είναι το στοιχείο που την «καίει» ολοκληρωτικά.

Πρόκειται για μια συνομιλία που έγινε όσο η ανήλικη βρισκόταν για διακοπές στη θεία της στη Λευκάδα, όταν και η ίδια έτυχε να δει τις συνομιλίες της ανιψιάς της και να αποκαλυφθεί το μαρτύριο που βίωνε.

12χρονη: Είπε στην θεία μ(…). Δεν μπορώ να σου πω τώρα, το πρωί. Να ψάξει το κινητό εγώ το έδωσα.

Μητέρα: Τι μ(…); Και τι σου είπε;

12χρονη: Τα έσβησα τα μηνύματα που είχα και το έδωσα.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς από τις κουβέντες που ανταλλάζουν οι δυο τους, φαίνεται να γνωρίζουν για τι πράγμα μιλάνε και μάλιστα η μητέρα γνωρίζει για τα μηνύματα που έσβησε η 12χρονη.

Υπενθυμίζεται πως το εν λόγω κινητό το είχε κάνει δώρο ο Ηλίας Μίχος στη 12χρονη τον περασμένο Αύγουστο για τα γενέθλιά της.

Δείτε το βίντεο του Mega

Διαβάστε επίσης:

Σεπόλια: Ένας ακόμη άνδρας φαίνεται πως έκλεινε ραντεβού στη 12χρονη

Σεπόλια: Η μεθοδική δράση του προαγωγού Μίχου– Πώς έκλεινε τα ραντεβού

Σεπόλια: Η μητέρα της 12χρονης της έκανε δώρο ηλεκτρονικά τσιγάρα