ΚΟΣΜΟΣ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός ηθοποιός Leslie Jordan

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός ηθοποιός Leslie Jordan
AP

Πέθανε σε τροχαίο ο Leslie Jordan σε ηλικία 67 ετών - Δημοφιλής για τη συμμετοχή του στο «American Horror Story» και το «Will & Grace»

Ο γνωστός ηθοποιός Leslie Jordan άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 χρονών.

Ο αγαπημένος ηθοποιός γνωστός για τους ρόλους του στα "Will & Grace" και "American Horror Story" πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου.

Πηγές του TMZ αναφέρουν ότι ο Τζόρνταν οδηγούσε το πρωί της Δευτέρας 24/10 στο Χόλιγουντ όταν συνέβη το δυστύχημα. Υπήρχε η υποψία ότι ο Τζόρνταν υπέστη ξαφνικό πρόβλημα υγείας ενώ οδηγούσε με αποτέλεσμα να πέσει με τη BMW του στα πλάγια ενός κτιρίου.

Εκπρόσωπος του Jordan επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηθοποιού, σημειώνοντας ότι «Ο κόσμος είναι σίγουρα ένα πολύ πιο σκοτεινό μέρος σήμερα χωρίς την αγάπη και το φως τουLeslie Jordan».

«Όχι μόνο ήταν ένα μεγάλο ταλέντο και χαρά να συνεργαστείς μαζί του, αλλά παρείχε ένα συναισθηματικό καταφύγιο στο έθνος σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές του», ανέφερε μια δήλωση. «Αυτό που του έλειπε στο ύψος το αναπλήρωσε με γενναιοδωρία και μεγαλείο ως γιος, αδελφός, καλλιτέχνης, κωμικός, σύντροφος και άνθρωπος».

Εκτός από τους ρόλους στο Χόλιγουντ, ο Τζόρνταν έγινε γνωστός για την παρουσία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, δημοσιεύοντας αστεία βίντεο που κάλυπταν την καθημερινότητα στην καραντίνα του, τις δράσεις του με άλλες διασημότητες και πολλά άλλα. Οι αναρτήσεις οδήγησαν τους ακόλουθούς του στο Instagram να αυξηθούν στους 5,8 εκατομμύρια.