ΕΛΛΑΔΑ

Θερμάστρα υγραερίου ή πετρελαίου; Ιδού η σωστή επιλογή

Θερμάστρα υγραερίου ή πετρελαίου; Ιδού η σωστή επιλογή

Οι λύσεις ευτυχώς είναι πολλές, χάρη στην ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων και ελκυστικών προσφορών στον Κωτσόβολο.

Τα περισσότερα νοικοκυριά, ειδικά στις πόλεις, θερμαίνονται με καυστήρες φυσικού αερίου ή πετρελαίου. Ωστόσο, οι αυξημένες τιμές αυτών των δύο «πηγών» θερμότητας, οδήγησαν πολλά σπίτια να στραφούν σε εναλλακτικές «πηγές» θέρμανσης, οι οποίες όχι μόνο θα τους προσφέρουν ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον, αλλά συγχρόνως θα συμβάλλουν στη μείωση του οικογενειακού προϋπολογισμού.

Οι λύσεις ευτυχώς είναι πολλές, χάρη στην ευρεία γκάμα επώνυμων προϊόντων και ελκυστικών προσφορών, που θα μας οδηγήσουν εύκολα στην επιλογή της ιδανικής κατηγορίας θέρμανσης για τον χώρο μας. Ανάμεσα σε ένα πλήθος επιλογών, όπως αφυγραντήρες, καθαριστές αέρα, κλιματιστικά, σόμπες ή ενεργειακά τζάκια… οι θερμάστρες «υπόσχονται» να μας προσφέρουν το πιο ζεστό σπιτικό. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να διαλέξουμε ποια ταιριάζει στις ανάγκες του χώρου μας και είναι κατάλληλη, για να μας ζεστάνει τον φετινό χειμώνα, κάνοντας μία βόλτα στον Κωτσόβολο.

Η θερμάστρα υγραερίου που θα μας συντροφεύει τον φετινό χειμώνα

Για εμάς, που αναρωτιόμαστε ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος θέρμανσης, εάν προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα, που μας αφήνει πολλές ώρες εκτός σπιτιού, η απάντηση βρίσκεται σε μία θερμάστρα υγραερίου, που είναι πλήρως εξοπλισμένη και παρέχει το αίσθημα της ασφάλειας. Συγκεκριμένα, η Θερμάστρα Blue flame διαθέτει τρία επίπεδα ισχύος (1500W \ 2750W \ 4200W) για να προσαρμόζεται πλήρως στις καθημερινές μας ανάγκες, προσφέροντάς μας ευελιξία. Μάλιστα, οι κεραμικές εστίες που διαθέτει βοηθούν για τη μέγιστη θερμική απόδοση καθώς και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου, ο έξυπνος αναδιπλούμενος σχεδιασμός σώματος προσφέρει μέγιστη εξοικονόμηση χώρου κατά την αποθήκευση και τα περιστρεφόμενα ροδάκια καθιστούν πολύ εύκολη τη μεταφορά της σε όλους τους χώρους του σπιτιού μας.

Και επειδή σε οποιαδήποτε επιλογή για την καθημερινότητά μας, η ασφάλεια είναι προτεραιότητα, η θερμάστρα Blue Flame διαθέτει σύστημα ασφάλειας για διακοπή της ροής του υγραερίου σε περίπτωση που σβήσει η φλόγα, σύστημα προστασίας σε περίπτωση μείωσης του οξυγόνου στον χώρο (ODS), καθώς και ειδικό διακόπτη ασφαλείας για αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση ανατροπής της συσκευής, προσφέροντας έτσι την μέγιστη ασφάλεια.

Οι θερμάστρες πετρελαίου με τεχνολογία inverter για άμεση απόδοση

Είναι αλήθεια, όλα όσα ζητάμε από τη θέρμανση του σπιτιού μας είναι μέγιστη απόδοση, με τη χαμηλότερη κατανάλωση ρεύματος και καυσίμου. Οι εκπληκτικές δυνατότητες του πλήρως ελεγχόμενου από μικροϋπολογιστή συστήματος της θερμάστρας πετρελαίου Kerosun LC34 Inverter, σε συνδυασμό με την ασυναγώνιστη θερμαντική δύναμη του πετρελαίου, δημιουργούν στον χώρο μας, ιδανικές συνθήκες θέρμανσης στον ελάχιστα δυνατό χρόνο.

Φυσικά, στα οφέλη που προσφέρουν οι θερμάστρες πετρελαίου inverter, δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε την ύπαρξη χρονοδιακόπτη, για αυτόματη έναρξη ή τερματισμό λειτουργίας της συσκευής βάσει προκαθορισμένης ώρας, το κλείδωμα των λειτουργιών της συσκευής, έτσι ώστε να αποφευχθεί η κατά λάθος χρήση από παιδιά ή κατοικίδια, το σύστημα ασφαλείας σε περίπτωση ανατροπής, την ηλεκτρονική οθόνη ένδειξης λειτουργιών, τον αυτοκαθαρισμό του καυστήρα, τη λειτουργία Extension, μέσω της οποίας η θερμάστρα παρατείνει τον εναπομείναντα χρόνο λειτουργίας της κατά 60 λεπτά λειτουργώντας στο χαμηλό επίπεδο θέρμανσης, την ψηφιακή ένδειξη ώρας και θερμοκρασίας, το ηχητικό και οπτικό σήμα προειδοποίησης για γέμισμα ρεζερβουάρ, την ηλεκτρονική ανάφλεξη, το υγιεινό φίλτρο που συγκρατεί τα σωματίδια σκόνης, προστατεύει τη συσκευή και φιλτράρει τον αέρα, την ηλεκτρονική ένδειξη και αναγνώριση σε περίπτωση βλάβης, το ενσωματωμένο βεντιλατέρ που ενισχύει την προώθηση του ζεστού αέρα θερμαίνοντας τον χώρο γρηγορότερα, την αυτόματη απενεργοποίηση και τη λειτουργία Save. Ποιος από εμάς θα μπορούσε να αντισταθεί σε όλες αυτές τις λειτουργίες, που μπορεί να βρει σε μία θερμάστρα πετρελαίου inverter;

Οι θερμάστρες πετρελαίου που θα μας «λύσουν τα χέρια»

Ναι, κάθε νοικοκυριό αναζητάει ένα μέσο θέρμανσης που να προσφέρει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Είτε επιλέξουμε τη θερμάστρα πετρελαίου Kerosun Rainbow GF που παρέχει ασφάλεια, υψηλή θερμαντική απόδοση και εύκολη μετακίνηση, είτε τη θερμάστρα καθαρού πετρελαίου Kerosun Omni 230GEF με απόδοση 19.790 - 21.155 BTU και δυνατότητα κάλυψης χώρου έως και 100 m2, ένα είναι το σίγουρο: Αποτελούν μία οικονομική και ποιοτική επιλογή θέρμανσης για κάθε σπίτι.

Χάρη στο διπλό τοίχωμα, στο δοχείο καυσίμων για μεγαλύτερη προστασία, την κυκλική διάχυση θερμότητας, την προστατευτική σχάρα στον κορμό της θερμάστρας, την πρακτική χειρολαβή για εύκολη μεταφορά και την ειδική βάση για μεγαλύτερη ασφάλεια, θα μας «λύσουν τα χέρια» τον φετινό χειμώνα, αλλάζοντας την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο.

Για εμάς, που ονειρευόμαστε το πιο ζεστό σπίτι αυτόν τον χειμώνα, που θα κρατήσει το τσουχτερό κρύο μακριά μας, αρκεί να γνωρίζουμε πως η πιο συμφέρουσα λύση μας περιμένει στην πόρτα μας, χάρη στην πληθώρα επιλογών θέρμανσης και τις μοναδικές τιμές που μας δίνει ο Κωτσόβολος. Δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά και να αναλωθούμε σε ανούσιες λεπτομέρειες, ούτε να τρέχουμε εδώ και εκεί για να βρούμε τα κατάλληλα προϊόντα… καθώς μία βόλτα σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος είναι αρκετή για να καλύψει κάθε ανάγκη μας, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.