ΕΛΛΑΔΑ

Κλιματισμός για τη θέρμανση του σπιτιού: Γιατί είναι η «Νο1» επιλογή;

Κλιματισμός για τη θέρμανση του σπιτιού: Γιατί είναι η «Νο1» επιλογή;

Η απάντηση έρχεται μέσα από τα νέα κλιματιστικά Toyotomi, που θα βρούμε στα καταστήματα Κωτσόβολος και μας δίνουν την ευκαιρία να επιλέξουμε με βάση τα δεδομένα και όχι τις εντυπώσεις.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ηλεκτρική θέρμανση, είναι η ιδανική λύση για άμεση απόδοση θέρμανσης σε κάθε νοικοκυριό. Ωστόσο, ψάχνοντας να βρούμε εκείνη την πηγή θερμότητας που μπορεί να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του σπιτιού ή του χώρου μας, είναι ξεκάθαρο πως η πιο συμφέρουσα και τεχνολογικά προηγμένη λύση ηλεκτρικής θέρμανσης είναι ο κλιματισμός.

Άλλωστε πλέον, με την τεχνολογία να εξελίσσεται διαρκώς με ραγδαίους ρυθμούς, τα νέας γενιάς κλιματιστικά, που ενσωματώνουν μία σειρά από λειτουργίες υψηλότατου επιπέδου, αποτελούν μία ιδιαιτέρως αξιόπιστη λύση θέρμανσης, με πολλά και σημαντικά πλεονεκτήματα. Ανάμεσα σε αυτά είναι το γεγονός πως εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση με τη χαμηλότερη κατανάλωση, διαθέτουν «έξυπνες» λειτουργίες και διατηρούν καθαρή την ατμόσφαιρα στο σπίτι, για να είμαστε υγιείς, ενώ συγχρόνως ζεσταίνουν μεγάλους χώρους, ομοιόμορφα και στοχευμένα, χάρη στη μεγάλη παροχή αέρα που διαθέτουν.

Πόσο εύκολο είναι όμως, να επιλέξουμε εκείνο το κλιματιστικό που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας, προσφέροντάς μας καθημερινά ένα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον; Η απάντηση έρχεται μέσα από τα νέα κλιματιστικά Toyotomi, που θα βρούμε στα καταστήματα Κωτσόβολος και μας δίνουν την ευκαιρία να επιλέξουμε με βάση τα δεδομένα και όχι τις εντυπώσεις. Μάλιστα, καλύπτουν ολόκληρη τη γκάμα σε btu, ώστε πραγματικά να κάνουμε την καταλληλότερη επένδυση στον τομέα της θέρμανσης για το σπίτι μας: Από τα 9.000 btu για ένα μέσο δωμάτιο, τα 12.000 btu, τα 18.000 btu, μέχρι και τα 24.000 btu για τον μεγάλο χώρο του σπιτιού, μπορούμε να επιλέξουμε το πιο σωστό μηχάνημα, κάθε φορά, για εμάς και τις ανάγκες μας.

Εύχρηστες λειτουργίες που κάνουν τα κλιματιστικά μας πιο «έξυπνα» και αποδοτικά

Σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με άπιαστες ταχύτητες και αποτελεί για εμάς μία πρόκληση, το σπίτι μας είναι το καταφύγιο στο οποίο θέλουμε να νιώθουμε απόλυτη άνεση και χαλάρωση, έπειτα από μία απαιτητική ημέρα. Καθώς αναζητούμε, λοιπόν, τον ιδανικό τρόπο, ώστε να έχουμε στο σπίτι μας ιδανικές συνθήκες, αναλόγως με το τι χρειαζόμαστε και παράλληλα να αισθανόμαστε ότι έχουμε κάνει μία οικονομική επιλογή, χωρίς σπατάλες και υπερβολές, τα κλιματιστικά Toyotomi Kuro, προκύπτουν αβίαστα στο προσκήνιο, προσφέροντάς μας κορυφαίες τεχνολογικές επιλογές που θα μας «λύσουν» τα χέρια.

Άλλωστε, ένα «έξυπνο» κλιματιστικό, το οποίο συμβαδίζει με τις συνήθειές μας και τις ανάγκες μας, μπορεί να μας προσφέρει καθημερινά το επίπεδο άνεσης, αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων που επιθυμούμε. Χάρη στη λειτουργία WiFi, μέσω της οποίας δημιουργούμε στον χώρο μας την ιδανική θερμοκρασία ακόμα κι αν είμαστε σε απόσταση, τη λειτουργία Follow Me (I-FEEL), που προσφέρει δύο αισθητήρες θερμοκρασίας, έτσι ώστε η θερμοκρασία που έχουμε επιλέξει να διατηρείται με βάσει τη θέση του τηλεχειριστηρίου, δηλαδή τη δική μας θέση και όχι με βάση τη θερμοκρασία στην εσωτερική μονάδα, αλλά και τη λειτουργία VOICE CONTROL, που μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε το κλιματιστικό μας, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή μας, μέσω των Voice assistants, θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε το πιο ζεστό περιβάλλον.

Γιατί να επιλέξουμε ένα κλιματιστικό inventer;

Για εμάς που αναζητάμε απόδοση και οικονομία, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις πιο ιδανικές συνθήκες, χωρίς δεύτερες σκέψεις, αρκεί να πούμε «ναι» μεταξύ άλλων και στην τεχνολογία inverter, που προσφέρουν τα κλιματιστικά Toyotomi Kuro και Toyotomi ErAI. Με βάση αυτή, ο συμπιεστής του κλιματιστικού λειτουργεί συνεχώς αλλά με διαφορετικά επίπεδα απόδοσης και κατανάλωσης ώστε να διατηρεί σταθερή την επιθυμητή θερμοκρασία του χώρου. Τι σημαίνει αυτό; Πως κατά την εκκίνηση το κλιματιστικό λειτουργεί στο maximum των αποδόσεων του και σταδιακά μόλις επιτευχθεί η επιθυμητή θερμοκρασία που του έχουμε ορίσει, λειτουργεί σε χαμηλότερες στροφές ώστε να παρέχει τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση σε συνδυασμό με σταθερή απόδοση. Τα κλιματιστικά Toyotomi ErAI άλλωστε ανήκουν στην υψηλότερη ενεργειακή κλάση Α+++, που τα καθιστά πιο οικονομικά και πιο αποδοτικά έως και 45%, διαθέτουν τεχνολογία ALL DC Inverter, για πιο αποτελεσματικό λειτουργικό έλεγχο, ενώ σε συνδυασμό με τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (Energy Saving), σύμφωνα με την οποία το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία βάσει εργοστασιακής ρύθμισης, ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας, γίνεται σαφές πως αποτελούν μια από τις πιο συμφέρουσες επιλογές θέρμανσης, για την τσέπη μας και το περιβάλλον.

Τα «plus» που θα μας προσφέρουν ένα ζεστό περιβάλλον

Μπορεί τα παραπάνω πλεονεκτήματα να μοιάζουν όλα όσα έχουμε ανάγκη για τη θέρμανση του σπιτιού μας, όμως ο Κωτσόβολος προσφέρει σε κάθε νοικοκυριό το κάτι παραπάνω, εδώ και χρόνια. Αυτός είναι και ο λόγος που η σειρά των κλιματιστικών inventer Toyotomi ERAI, έρχεται να απογειώσει τη θερμοκρασία του σπιτιού μας.

Η υπηρεσία που κάνει το σπίτι μας «έξυπνο» με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Η εξέλιξη της ψηφιακής τεχνολογίας και η διάθεση αναρίθμητων δεδομένων και νέων αλγορίθμων επέτρεψαν την ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, η οποία πλέον κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο και στη θέρμανση του σπιτιού μας. Η σειρά κλιματιστικών Toyotomi ErΑΙ ενεργειακής κλάσης A+++, με ενσωματωμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, προσφέρει μία πραγματικά εξατομικευμένη εμπειρία, προσαρμοσμένη στις δικές μας ανάγκες.

Τα συγκεκριμένα κλιματιστικά, δηλαδή, συλλέγουν συνεχώς πληροφορίες μέσω microchip και αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά και με ευελιξία τις διαφορές στη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, του μεγέθους του δωματίου και του θερμικού φορτίου, προσφέροντάς μας απόλυτη άνεση και μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας. Όποιο και εάν είναι το ζητούμενο του σπιτιού μας, λοιπόν, είναι ξεκάθαρο πως ο Κωτσόβολος και τα νέα κλιματιστικά Toyotomi ERAI -που μπορούμε να τα επιλέξουμε είτε σε λευκή είτε σε μπλε απόχρωση, με μεταλλικές λεπτομέρειες - είναι εδώ για να μας δώσουν τη λύση που αναζητάμε για τα τετραγωνικά του χώρου μας.

Πέρα λοιπόν από τις «έξυπνες» λειτουργίες που προσφέρουν σε κάθε χώρο, τα κλιματιστικά «υπόσχονται» και μία σειρά από επιπρόσθετα πλεονεκτήματα, που θα διώξουν μια για πάντα το τσουχτερό κρύο από κάθε σπίτι. Ποια είναι αυτά; Αποστείρωση του αέρα με UV, που εξολοθρεύει τους βλαβερούς μικροοργανισμούς, καθώς και Ιονιστή Plasma, για καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών, απομάκρυνση των βλαβερών μικροοργανισμών, έξυπνο αισθητήρα AUTO LED, χάρη στον οποίο αντιλαμβάνεται αυτόματα τις αλλαγές φωτός του περιβάλλοντος γύρω από τη μονάδα και προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα των ενδείξεων στην εσωτερική μονάδα και την ένταση του ήχου των εντολών ώστε να απολαμβάνουμε έναν ξέγνοιαστο και ξεκούραστο ύπνο, ανεξάρτητη λειτουργία αφύγρανσης, για να διατηρείται το σωστό επίπεδο υγρασίας στον χώρο μας, ενσωματωμένο αισθητήρα φωτοευαισθησίας, λειτουργία αποστείρωσης Self Clean, που αποτρέπει τη δημιουργία μούχλας και βλαβερών μικροοργανισμών και φυσικά, AI Τεχνητή Νοημοσύνη.

Συμβουλές για την καταλληλότερη χρήση των κλιματιστικών

Συγκεντρωτικά, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως υπάρχουν μερικά tips, μερικές συμβουλές που μας βοηθούν να «κερδίζουμε» την καταλληλότερη χρήση των κλιματιστικών στον χώρο μας. Αυτό πρακτικά σημαίνει, να έχουμε τη μεγαλύτερη απόδοση, με τη χαμηλότερη κατανάλωση, άρα να είμαστε ουσιαστικά κερδισμένοι από τη χρήση του κλιματισμού ως μέσου θέρμανσης, για να δημιουργήσουμε το πιο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον για ολόκληρη την οικογένεια.

«Σύμμαχός» μας σε αυτή την προσπάθεια, φυσικά, είναι ένα μέσο θέρμανσης που «υπόσχεται» να δημιουργήσει στο σπίτι μας τη βέλτιστη θερμοκρασία στους 20-23°C, την καλύτερη δυνατή απόδοση, βοηθώντας μας παράλληλα να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα μέσα από «έξυπνες» λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας.

Ο κλιματισμός μπορεί να είναι η πιο αξιόπιστη, αποτελεσματική και οικονομική λύση θέρμανσης για το σπίτι μας, αρκεί να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή μας να «ζυγίσουμε» τις ανάγκες του προσωπικού μας χώρου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να απευθυνθούμε σε κάποιον που γνωρίζει τα ζητήματα θέρμανσης εις βάθος, όπως ο Κωτσόβολος, και να επιλέξουμε το κλιματιστικό που μας ταιριάζει. Είτε επιλέξουμε τα νέα κλιματιστικά Toyotomi ERAI, είτε τα Toyotomi Kuro ένα είναι το σίγουρο: Θα γίνουν ο ιδανικός τρόπος θέρμανσης για το σπίτι μας, από αυτόν τον χειμώνα και για πολλά χρόνια.