ΕΛΛΑΔΑ

Βέροια: Οι τελευταίες στιγμές του μωρού στην αγκαλιά της μητέρας του

Βέροια: Οι τελευταίες στιγμές του μωρού στην αγκαλιά της μητέρας του

Βέροια: Βίντεο ντοκουμέντο που απεικονίζει τις τελευταίες στιγμές της 29χρονης μητέρας που κρατά στα χέρια της το 11 μηνών βρέφος της

Το βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το Mega απεικονίζει τις τελευταίες στιγμές της 29χρονης μητέρας να κρατά το βρέφος στην αγκαλιά της στο κέντρο της Βέροιας.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας απεικονίζεται μία γυναίκα, η οποία έχει ένα μωρό στην αγκαλιά της, να περπατά στην οδό Θερμοπυλών στο κέντρο της Βέροιας την παραμονή Πρωτοχρονιάς, γύρω στις 14:40.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 29χρονη μητέρα πήρε το παιδί της και έφυγε με ταξί από το σπίτι της στον Σταυρό Ημαθίας γύρω στις 14:15 με προορισμό τη Βέροια. Η απόσταση μέχρι εκεί είναι γύρω στα 15 με 20 λεπτά.

Ο οδηγός ταξί την άφησε στην οδό Θερμοπυλών, ενώ στη συνέχεια η 29χρονη πήγε σε άλλη πιάτσα ταξί, επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα και βρέθηκε στο φράγμα του ποταμού Αλιάκμονα, όπου και σημειώθηκε το τραγικό συμβάν.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Προσωρινά κρατούμενη η 29χρονη φερόμενη παιδοκτόνος

Στο μεταξύ, νωρίτερα το πρωί η 29χρονη φερόμενη ως παιδοκτόνος, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη, μετά την απολογία της στον ανακριτή.

Η 29χρονη παιδοκτόνος στη Βέροια επιμένει ότι μετανιώνει για το ότι άφησε αβοήθητο το βρέφος όταν συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στα νερά του Αλιάκμονα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αντώνη Μπιδέρη. «Μπουσούλησε μόνο του», είπε κατά την τρίωρη απολογία της στον ανακριτή.

Ο εισαγγελέας ωστόσο δεν πείστηκε και διέταξε την προσωρινή της κράτηση, ζήτησε και σχετικό βιντεοληπτικό υλικό, ενώ διατάχθηκε και πραγματογνωμοσύνη.

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θέλω να είχα τότε βοηθήσει το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δε το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», είπε συγκεκριμένα στην απολογία της.

Η φερόμενη παιδοκτόνος αναμένεται να κρατηθεί στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Σχετικές ειδήσεις