ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλόκαστρο: Ψάχνουν αν ο οδηγός που σκότωσε υπάλληλο ήταν μεθυσμένος

Ξυλόκαστρο: Ψάχνουν αν ο οδηγός που σκότωσε υπάλληλο ήταν μεθυσμένος

Αναπάντητα ερωτήματα για την τραγωδία με μια νεκρή υπάλληλο καθαριότητας στο Ξυλόκαστρο

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία στο Ξυλόκαστρο από τον τραγικό τρόπο με τον οποίο μια 45χρονη υπάλληλος καθαριότητας του δήμου έχασε τη ζωή της εν ώρα εργασίας.

Το δυστύχημα έλαβε χώρα στις 6:30 το πρωί της Κυριακής, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα πάνω στο απορριμματοφόρο. Εκείνη την ώρα η γυναίκα βρισκόταν στο ανυψωτικό ώστε να αδειάσει τα σκουπίδια και αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της.

Το απορριμματοφόρο οδηγούσε ένας 53χρονος άνδρας ενώ στο όχημα βρισκόταν και ένας 23χρονος.

Η άτυχη 45χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείου Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα και ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης ώστε να διαλευκανθούν τα αίτια του δυστυχήματος. Συγκεκριμένα γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν ο 36χρονος του ΙΧ είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:

Σήμερα (8.1.2023) το πρωί, στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, Ι.Χ. επιβατηγό, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Δ.Χ.Φ. απορριμματοφόρο όχημα, που οδηγούσε 53χρονος ημεδαπός και επέβαιναν 45χρονη ημεδαπή και 23χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 45χρονης και ο τραυματισμός του 36χρονου οδηγού.