ΕΛΛΑΔΑ

Άγνωστοι πυροβόλησαν με αεροβόλο λεωφορεία στην Ελευσίνα

Άγνωστοι πυροβόλησαν με αεροβόλο λεωφορεία στην Ελευσίνα
Intime / φωτογραφία αρχείου

Στόχος αγνώστων έγιναν δύο λεωφορεία στην αφετηρία στην Ελευσίνα. 

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε χθες Τρίτη το βράδυ στην Ελευσίνα. Δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν κατά δύο λεωφορείων που ήταν σταθμευμένα στην αφετηρία. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο άγνωστοι σημάδεψαν με το αεροβόλο προς τα λεωφορεία και πυροβόλησαν και μάλιστα από την πλευρά του οδηγού, ο οποίος ευτυχώς δεν ήταν στη θέση του.

Στο λεωφορείο (876) εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν δυο επιβάτες που περίμεναν να ξεκινήσει το δρομολόγιο, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα.

«Πολλές φορές πετάνε πέτρες εναντίον των λεωφορείων, αλλά δεν είχε συμβεί ποτέ περιστατικό με πυροβολισμό», λένε οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων στον ΑΝΤ1 που κάνουν λόγο για «μεροκάματο του τρόμου».

Σημειώνεται ότι λίγες εβδομάδες πριν λεωφορείο του ΟΣΥ, γραμμή 866, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ασπρόπυργος-Σταθμός Αγίας Μαρίνας δέχτηκε επίσης πυροβολισμούς ενώ κινούνταν επί της λεωφόρου Δημοκρατίας. Ο οδηγός σώθηκε από θαύμα αφού από τύχη δεν τον βρήκε η σφαίρα.