ΕΛΛΑΔΑ

Η φωτογραφία που περίμεναν οι παπαράτσι - Η αγκαλιά του βασιλιά Φελίπε στον Χουάν Κάρλος (pics)

Η φωτογραφία που περίμεναν οι παπαράτσι - Η αγκαλιά του βασιλιά Φελίπε στον Χουάν Κάρλος (pics)
Το στιγμιότυπο που περίμεναν οι Ισπανοί παπαράτσι.
Star

Αφορμή να... σπάσει ο πάγος ανάμεσα στον βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και τον πατέρα του Χουάν Κάρλος που ζει αυτοεξόριστος στο Άμπου Ντάμπι στάθηκε η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου 

Το ενδιαφέρων των ισπανικών ΜΜΕ συγκέντρωσε η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου καθώς σε αυτή παρευρέθηκαν για πρώτη φορά ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος με τον νυν, Φελίπε.

Αν και όπως είναι γνωστό οι σχέσεις πατέρα και γιου έχουν διακοπεί μετά τα σκάνδαλα για τα οποία κατηγορήθηκε ο πρώτος που τον οδήγησαν στην αυτοεξορία του στο Άμπου Ντάμπι όλα φαίνεται ότι κύλησαν ομαλά στην σημερινή τους συνάντηση.

Αν και οι δυο τους αρχικά στη Μητρόπολη δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά τα πράγματα άλλαξαν όταν βρέθηκαν στο Τατόι για την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο που κατέγραψε η κάμερα του Star, ο βασιλιάς Φελίπε αγκάλιασε και φίλησε τον πατέρα του Χουάν Κάρλος.

Στο πλευρό του τόσο στη Μητρόπολη Αθηνών όσο και στο Τατόι είχε την σύζυγό του και βασιλομήτωρ της Ισπανίας, Σοφία και αδελφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου