ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκτονία Παναγάκου: Η δικαστική απόφαση που «ξεχείλισε το ποτήρι»-Οι τελευταίες ώρες του 43χρονου

Αυτοκτονία Παναγάκου: Η δικαστική απόφαση που «ξεχείλισε το ποτήρι»-Οι τελευταίες ώρες του 43χρονου
Η Μαίρη Παναγάκου και ο γιος της Αντώνης.
Glomex

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ανατολική Μάνη η είδηση πως επιχειρηματίας, γιος γνωστής σεφ στην τηλεόραση, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στη μικρή κοινωνία του Κότρωνα της Μάνης η είδηση της αυτοκτονίας του 43χρονου Αντώνη Παναγάκου. Πρόκειται για τον γιο της τηλεοπτικής μαγείρισσας, Μαίρης Παναγάκου.

Το μεσημέρι της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2023 η μητέρα του άτυχου 43χρονου μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε τo bullying που δεχόταν ο γιος της από συγχωριανούς του τα τελευταία χρόνια. Η ίδια μάλιστα ανέφερε ότι είχε έρθει αντιμέτωπη με άσχημες συμπεριφορές από μία «παρέα» ανθρώπων, που «δεν τους άρεσε το δυναμικό φιλανθρωπικό του έργο στην περιοχή».

«Όσο προσπαθούσε να κάνει κάτι, τόσο τον χτυπούσαν. Ήταν λάθος μου που τον έφερα εδώ κάτω. Όπως σε κάθε μικρό τόπο, έτσι κι εδώ, υπάρχει μια μικρή ομάδα που διαφεντεύει. Προσπαθούσαν κάθε φορά να του δημιουργήσουν πρόβλημα», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ο γιος μου είχε υποστεί φρικτό bullying με αισχρές εκφράσεις κι εκβιασμούς. Δεν του άρεσε αυτή η ζωή, αυτή η βρωμιά».

Ο 43χρονος άφησε πίσω του τέσσερις επιστολές:

  • Μία για τη μητέρα του,
  • μία για το δικαστήριο και
  • δύο σε φίλους του.

Η Μαίρη Παναγάκου απάντησε και για το όπλο που κατείχε νόμιμα ο γιος της και με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Star, ο 43χρονος πριν λίγα χρόνια είχε κάνει μήνυση σε έναν άνδρα, αλβανικής καταγωγής, για συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς εκείνος τον είχε κατηγορήσει ότι είχε συνάψει ερωτικό δεσμό με τη σύζυγό του κι ότι ευθύνεται για τον χωρισμό τους.

Ο συγκεκριμένος άνδρας την ημέρα της εκδίκασης της υπόθεσης έφτασε οπλισμένος στο δικαστήριο και δε δίστασε να βγάλει το όπλο μέσα στη δικαστική αίθουσα, να το κολλήσει στον κρόταφο του 43χρονου και να τον απειλήσει ότι θα τον σκοτώσει.

Τότε η Μαίρη Παναγάκου είχε μπει μπροστά σαν ασπίδα για να προστατέψει τον γιο της, ενώ οι αστυνομικοί μέσα στην αίθουσα κατάφεραν να τον αφοπλίσουν.

«Από τότε, έβγαλε την άδεια οπλοφορίας και οπλοφορούσε γιατί φοβόταν για τη ζωή του», είπε η μαγείρισσα.

Τέλος, κατήγγειλε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα εκφοβισμού από τους ίδιους ανθρώπους που έκαναν bullying στον γιο της.

«Ένας από αυτούς επιχείρησε να με βγάλει από τον δρόμο την ώρα που οδηγούσα προς Γύθειο. Κάλεσα την αστυνομία, αλλά οι αστυνομικοί τον ειδοποίησαν και άλλαξε αμέσως δρόμο», κατέληξε.

Μαίρη Παναγάκου: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»

Συγκλονίζει η απόφαση της μητέρας του Αντώνη, Μαίρης Παναγάκου, η οποία αποκάλυψε ότι θα παντρέψει τον γιο της στην κηδεία του.

«Ήταν ένα άξιο παιδί με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο. Τον έβγαλαν ότι συζεί με μια Αλβανίδα και από την άλλη ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι ένα δικαστήριο που έγινε την Πέμπτη επειδή δήθεν το παιδί μου έκλεψε ρεύμα από το διπλανό εκκλησάκι στο εστιατόριό του. Ζει και θα ζει μες στην καρδιά μου και θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη», τόνισε συγκλονισμένη η Μαίρη Πανάγακου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και περιέγραψε πως ο γιος της πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του, τού είπε αντίο και εκείνος άκουσε τον πυροβολισμό.

Μαίρη Παναγάκου: «Όλα αυτά τα χρόνια ο γιος μου δεχόταν μια απίστευτη πίεση»

Παράλληλα, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, η Μαίρη Παναγάκου είπε στην τηλεόραση του Alpha: «Ο γιος μου ήθελε να είναι επίτροπος σε εκκλησίες, έφτιαξε τις εκκλησίες, 14 βυζαντινές εκκλησίες εδώ στο χωριό. Δώρισε το πνευματικό κέντρο αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Και από εκεί και πέρα άρχισε ο πόλεμος διότι κάποιος σε ένα χωριό μικρό που ήρθε από την Αθήνα μορφωμένος και με κάποια οικονομική άνεση, έδειξε το μπόι του, ότι μπορεί να ανέβει λίγο πιο ψηλά».

Όπως υποστηρίζει η ίδια ο γιος της υφίστατο μπούλινγκ τα τελευταία χρόνια από μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. «Όλα αυτά τα χρόνια, υφίσταται μία απίστευτη πίεση, το να μαζεύουν υπογραφές, το να περνάει στον δρόμο και να τον βρίζουν αυτοί οι 7-8. Ροδέλα, γκρούβι, imitation τον έλεγαν. Έγραφαν στο διαδίκτυο “η ψευτοδιάσημη με τον imitation γιο”».

Σύμφωνα με τη Μαίρη Παναγάκου, μία δικαστική απόφαση που βγήκε την περασμένη Πέμπτη ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Σχετικές ειδήσεις

Μαίρη Παναγάκου: «Ο γιος μου είχε υποστεί φρικτό bullying, τον απείλησαν με όπλο»

Αυτοκτόνησε ο γιος της μαγείρισσας Μαίρης Παναγάκου: «Θα τον παντρέψω νεκρό την Τετάρτη»