ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι - Βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι - Βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του
To ξενοδοχείο που έπεσε ο 18χρονος.
Intime news

Πάτρα: Ο 18χρονος έχει κατάγματα σε όλο του το σώμα με κάποια από αυτά να χαρακτηρίζονται από τους γιατρούς ιδιαίτερα σοβαρά.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ο νεαρός που έπεσε από το μπαλκόνι 3ου ορόφου, σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest η παραλίγο μοιραία πτώση προκάλεσε στον 18χρονο κατάγματα σε σχεδόν όλο του το σώμα, με κάποια από αυτά να κρίνονται από τους γιατρούς του ως ιδιαιτέρως σοβαρά. Κατά την ίδια πηγή, οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου εντόπισαν ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του.

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε η οικογένεια του 18χρονου που ζει στην Αθήνα, με τους γονείς του να φτάνουν εσπευσμένα στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής και συγκεκριμένα στις 21.00 ο 18χρονος βρέθηκε στο έδαφος πέφτοντας από μπαλκόνι του 3ου ορόφου. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού παρόντα ήταν μέλη της παρέας του που διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο και είδαν τον φίλο τους να πέφτει στο κενό.

Παρόντες στο συμβάν οι φίλοι του με τους οποίους ήρθε στην Πάτρα για το καρναβαλικό τριήμερο και οι οποίοι σοκαρισμένοι τον είδαν να πέφτει από ύψος πολλών μέτρων.

Σχετικές ειδήσεις

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Κούλουμα με ήλιο και 20άρια - «Βουλιάζει» η Πάτρα, κορυφώνεται η έξοδος

Πάτρα: Διαφεύγει τον κίνδυνο ο 18χρονος που έπεσε από μπαλκόνι - Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του