ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Στους δρόμους μαθητές και φοιτητές - Μαύρα μπαλόνια «για τα παιδιά που χάθηκαν στη Λάρισα»

Τέμπη: Μαθητές και φοιτητές διαδηλώνουν στα Προπύλαια «για τα παιδιά που χάθηκαν στη Λάρισα»
eurokinissi

Μαθητές και φοιτητές κρατώντας μαύρα μπαλόνια ως ένδειξη πένθους πραγματοποιούν πορεία στο κέντρο της Αθήνας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Από το πρώι της Παρασκευής μαθητές και φοιτητές απαντώντας στο κάλεσμα των συντονιστικών τους οργάνων για κινητοποίηση για τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη διαδηλώνουν στο κέντρο της Αθήνας με μαύρα μπαλόνια και πανό με συνθήματα που ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό συμβάν συνθέτουν την εικόνα μίας πολυάριθμης κινητοποίησης.

«Για τα παιδιά στα Τέμπη... Για τις οικογένειές τους... Και για εμάς..», ανέφερε το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας.

«Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί. Όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή», αναφέρει το πανό φοιτητών.

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών κράτησαν έξω από τη Βουλή οι μαθητές και οι φοιτητές, όταν η πορεία διαμαρτυρίας έφτασε έξω από το κτίριο του Κοινοβουλίου.

Οι μαθητές και οι φοιτητές ζητούν να αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό συμβάν. «Για τα παιδιά στα Τέμπη... Για τις οικογένειές τους... Και για εμάς..», ανέφερε το κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Αθήνας. «Το έγκλημα αυτό να μη συγκαλυφθεί. Όλων των νεκρών θα γίνουμε η φωνή», αναφέρει πανό φοιτητών.

Αυτή την ώρα, το σώμα της πορείας κατευθύνεται προς τα γραφεία της Hellenic Train στη λεωφ. Συγγρού.

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: «Ίσως φτάσουμε κάποτε» – Το τελευταίο story των διδύμων στο τρένο πριν την τραγωδία (pics)

Τέμπη - Tσαπανίδου: Τέσσερα ερωτήματα που οφείλει να απαντήσει ο Μητσοτάκης

Τέμπη – Ξέσπασε σε λυγμούς η μητέρα του Αλικανιώτη στο Πρωινό