ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Πήρα αγκαλιά ένα παιδί και πηδήξαμε από το τρένο - Βλέπαμε καμένους και μη αρτιμελείς»

Τέμπη: «Πήρα αγκαλιά ένα παιδί και πηδήξαμε από το τρένο - Βλέπαμε καμένους και μη αρτιμελείς»

Τέμπη: Το παιδάκι όπως λέει ο 20χρονος Στέλιος, είχε πιαστεί από το πόδι του. Το σήκωσε, το πήρε στην αγκαλιά του και μαζί βγήκαν από το μοιραίο τρένο

Για τις εφιαλτικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από τη σφορδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, μίλησε ένας επιβάτης που επέβαινε στο τρίτο βαγόνι του μοιραίου Intercity.

O 20χρονος Στέλιος, ανατριχιάζοντας με τις δηλώσεις του στον Alpha, περιέγραψε πως κατάφερε να σώσει ένα 5χρονο παιδί, το οποίο πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Όπως αναφέρει το οποίο παιδί είχε πιαστεί από το πόδι του και ζητούσε επίμονα τη μητέρα του. «Είδα ένα παιδάκι που κρατούσε το πόδι μου, το πήρα αγκαλιά και βγήκαμε από το βαγόνι. Όταν το ρώτησα ''που είναι οι γονείς σου;'', εκείνο απάντησε αόριστα ''εκεί''».

Ο Στέλιος θέλει να μάθει αν οι γονείς του παιδιού ζουν, για να σιγουρευτεί πως η οικογένεια είναι καλά. «Το αγοράκι είχε ένα αχανές βλέμμα, ήταν σε κατάσταση σοκ. Το όνομά του δε μου το είπε, ήταν καστανόξανθο και είχε αφέλειες».

«Πήρα το παιδί αγκαλιά και πηδήξαμε από το τρένο. Για να ανέβουμε το βουνό και να πάμε προς τον δρόμο, το πήρα στη πλάτη και φύγαμε», πρόσθεσε.

Όταν πια κατάφερε να βγει μαζί με το παιδάκι από τρένο, ο Στέλιος μιλά για τις εικόνες φρίκης που αντίκρισε. Όπως είπε είδε καμένους ή μη αρτιμελείς ανθρώπους, «πλακωμένους» από τα συντρίμμια του τρένου.

Ο ίδιος μάλιστα χτύπησε το κεφάλι του, στο οποίο είχε μπει ένα γυαλί, αλλά εκείνη τη στιγμή δε το είχε καταλάβει. Έτσι, κατάφερε να βοηθήσει άλλους επιβάτες να βγουν από το τρένο.

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη - Πατέρας θύματος στο Newsbomb.gr: «Να φροντίσουν να μην επαναληφθεί τέτοια τραγωδία»

Τέμπη: Ο 23χρονος Κυπριανός ήταν έτοιμος να παντρευτεί - Συγκλόνισε ο πατέρας του

Τέμπη: «Σωθήκαμε από μια τρύπα στο πάτωμα του κυλικείου» - Ανατριχιάζει η μαρτυρία 19χρονης