ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: «Μόλις με είδε η μητέρα μου μέσα στα αίματα κόντεψε να πεθάνει» - Μαρτυρία επιζήσασας

Τέμπη: «Μόλις με είδε η μητέρα μου μέσα στα αίματα κόντεψε να πεθάνει» - Μαρτυρία επιζήσασας
Glomex

Από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη η Μαρία Σίσκου εκσφενδονίστηκε στο παράθυρο. Οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε.

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν το βράδυ της Τρίτης 28/2 μίλησε ένα ζευγάρι επιβατών, που τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Η Μαρία Σίσκου και ο Γιώργος Τασιόπουλος βρίσκονταν στο 7ο βαγόνι του μοιραίου τρένου.

Όπως είπε η κυρία Σίσκου στον ΑΝΤ1, την ώρα της φονικής σύγκρουσης η ίδια κοιμόταν και δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει. «Τραυματίστηκα με το πρώτο χτύπημα που με πέταξε στο τζάμι, τραυματίστηκα στο μάτι και νοσηλεύτηκα στη Βέροια. Το δεύτερο χτύπημα ήταν στο θώρακα, στο τραπεζάκι, επηρεάστηκε όλο το σώμα μου».

Για τις στιγμές που ακολούθησαν, με τον πανικό και τις κραυγές, είπε: «Ένιωσα ότι θα πεθάνω, είδαμε τον καπνό, τον πανικό και τη σύγχυση, ήταν τραγικές στιγμές. Όταν βγήκαμε από το τρένο υπήρχε σκοτάδι και δεν ξέραμε πού να πάμε. Ο ένας βοηθούσε τον άλλο, ευτυχώς ήρθε γρήγορα η αστυνομία».

Μάλιστα, τόνισε ότι η μητέρα της, η οποία την περίμενε στο νοσοκομείο Βέροιας «μετά από όλο αυτό επειδή έχει πρόβλημα με την καρδιά της, νοσηλεύεται, έχει πρόβλημα και με τα πνευμόνια, κόντεψε να πεθάνει».

«Δεν πίστευε ότι ζω γιατί είδαν τις ειδήσεις, ενώ μας περίμεναν. Δεν περίμενε ότι θα ήμουν ζωντανή» κατέληξε η επιβάτιδα λέγοντας ότι η μητέρα της λιποθύμησε όταν την είδε μέσα αίματα.