ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε διανομέα και τον εγκατέλειψε

Σέρρες: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε διανομέα και τον εγκατέλειψε
Intime News

Σέρρες: Ο οδηγός αφού εντοπίστηκε και συνελήφθη, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από το οποίο διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Συνελήφθη ο ασυνείδητος οδηγός που προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του στην πόλη των Σερρών όταν παρέσυρε το δίκυκλο ενός διανομέα τραυματίζοντάς τον. Ο οδηγός ωστόσο αντί να κατέβει και να βοηθήσει, τον εγκατέλειψε αβοήθητο και εξαφανίστηκε καθώς ήταν μεθυσμένος!

Το τροχαίο συνέβη το απόγευμα της Τρίτης στη συμβολή των οδών Παπαπαύλου και Πρίγκηπος Χριστοφόρου. Διερχόμενοι οδηγοί και περαστικοί συγκράτησαν τον αριθμό του οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο και των έσωσαν στους άνδρες της Τροχαίας.

Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης εντοπίστηκε, συνελήφθη και υπεβλήθη σε αλκοτέστ από το οποίο διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο συλληφθέντας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη και παράβαση του Κ.Ο.Κ..

Τέλος σημειώνεται ότι ο διανομέας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Εκοιμήθη ο Δικαίος της Σκήτης του Αγίου Ανδρέα Αγίου Όρους, Γέροντας Εφραίμ

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση bullying σε 14χρονη στον Εύοσμο

Ετοίμαζαν μεγάλο χτύπημα στον Πύργο – Διαβόητος κακοποιός ο «εγκέφαλος»